- 30 Haziran 2009
- 2.637
- 11
Boyun devrilmeye,tikkat etsene çocum,hicyen kurallarına uygun deel deyip bascektim mühürüşakkıdı
hiiiiiiiiiiiiiiii ben en iyisi uyumayaa gidiim dimii arzucann anneeeemm Şeniz
ayak altında dolaşmimm daha fazlaaa :roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boyun devrilmeye,tikkat etsene çocum,hicyen kurallarına uygun deel deyip bascektim mühürüşakkıdı
Mune hanım bunlardn iş çıkmaz en ıyısı muessesemizin farklı alternatflerını sıze sunayım...
hard masaj mı ıstersınız?
baby masajmı?
cat masajmı.:?
flowers masaj?
romantıc masaj?
istersenız bayıra dogru masaj sandalyesı var
olmadı ıvedık masaj sempatiksalakcinni
Zıbar artık ula zıbar bu gece bi bitsin ah ahh:mymeka:
:1shok::1shok::1shok::1shok:
Beni öldürün dimedim la,masac dedimdi:roflol::roflol:
Çok mu kemikli geldim gözünüze birkaçını kırıp formamı sokcanız beni:roflol:
top patladımı ne zaman açıcaz orucukafamçokkarıştı
cıkkss o kadar kendinizi paralıyorsunuz nafileaklinialirimsmile bu müdire hiç bişi beğenmiyi
kendinizi değil müdireyi paralayacaksınızzemuszemus paralayacaksanız dediysem rüşvet yani :jeyyar:
miriana bitirdin beni anacım yaaa
topüğü kurtardın bidenem yaa:)))) helal saa
Saygıdeğer topik müdavimleri,
sonucu açıklıyorum....
Topiğinizi beğendim,teftişi geçtiniz,artık rahatlayabilirsiniz,gevşeyin ama kavga etmeyin,şamata yapın ama sevgi pıtırcıklığınızdan birşey kaybetmeyin
Şimdi müsadenizle malum sahur hazırlığı yapmak gerek,hepinize hayırlı ramazanlar dilerim,oruçlarınız kabul olsun,hayırlı sahurlar
Çok güzel bir gece geçirdim,hakkınızı helal edin:1hug:
cıkkss o kadar kendinizi paralıyorsunuz nafileaklinialirimsmile bu müdire hiç bişi beğenmiyi
kendinizi değil müdireyi paralayacaksınızzemuszemus paralayacaksanız dediysem rüşvet yani :jeyyar:
Saygıdeğer topik müdavimleri,
sonucu açıklıyorum....
Topiğinizi beğendim,teftişi geçtiniz,artık rahatlayabilirsiniz,gevşeyin ama kavga etmeyin,şamata yapın ama sevgi pıtırcıklığınızdan birşey kaybetmeyin
Şimdi müsadenizle malum sahur hazırlığı yapmak gerek,hepinize hayırlı ramazanlar dilerim,oruçlarınız kabul olsun,hayırlı sahurlar
Çok güzel bir gece geçirdim,hakkınızı helal edin:1hug:
öldürdün beni bu gece:roflol: :roflol: :roflol:ay yok ablacım göksunun oyuncağı göksu şiierlerini hemstırdan ilham alarak yazıyor çok sevimli kerata
topikçe hayvanları sevdiğimizden atamadık ablam:))
Mune hanım bunlardn iş çıkmaz en ıyısı muessesemizin farklı alternatflerını sıze sunayım...
hard masaj mı ıstersınız?
naynyasakkelime