He çağırın Tanrıçayı gessin sıpa istiyom,masac diyom çok gevşek topük burası,du not alemYok yok teyzesi oyun oynuyo o çalmaz yapmaz öle şeeler
Danrıça bırak la artık sevdalınla konuşmayı acil durum diyom gevşet diyom
Tamam evladım,ağlama affettim atmicem mapısa,nerde bu çocun anası sustursun başım tutcek şindi:1closedeyes:hiiiiiiiiiiiiiiiii dayak yidiiiiiiiiiiiimm :gitme:
didioom beeenn :gitme: şamaroğlanınaa döndüüürdünüz beniiii:gitme:
popşimi döndüüüm didioom işte
danrıça olm ne uyuşuk gasınsın yaa kan ter içind kaldık
taşların nerde ya topladıydık ya haniii sırtına koy ablamızın
vay be 11 numaranın bile böyle tufaleti yok
allah tependen bakmasın:roflol: :roflol: :roflol: geberdim burda :roflol: :roflol:12 tane seçeneemiz var hekes kendi burcu mu olacak la
boynuz mu takacam bu yaştan sonra?
:)))hayatım onuda artık katılıcak arkadaşlar düşünsün:roflol:burçlar arası dengenin sağlanması gerekmez mi böyle bir durumda. çekingen ya da baskın burçlarımız var
ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
Kızlar huu millet önümüzdeki yarışmaya Tanrıça tam sıfat katılıyomuş huu duymayan kalmasındelikafadulden
[/COLOR][/I][/B]
anammakannehirşeytan görmediysen gör
kanka sinmiş koku ya:sinifsinif: o kadar tütsü yaktım geçmiyokötükedihüso
evin içinde sigara içmeyiiinn tanrıça söndür şunu
hacı terlik işi bende değildikiohaoldumsmile
Danrıça terlik getir hadi olum bakmayın averl avel
puhahahahahahaha bide resim bulmuş konsepte uygun yarıldımm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
efenim kahvenizi içerken bakınız,bütün vegilerimiz burda..gününde ödendi hepsibenneyaptımkihüpppp hüpppp kayfe güzel bol köpüklü tam istediğim gibi orta şekerli hani en kalitelisinden çikolatam,basarım mühürü heee
hahahahahahah :roflol: :roflol:Sayın mune hanım bunu kullanabılırsınnzzz
islo katılıyorum sana kanka:lepi:bende kıyıp:kedi:yaneeğğaklinialirimsmile
aslayasakkelimeOhhhh pek rahatladım:roflol::roflol:
Şimdi gelelim teftiş sorularına:
1-Bu topikte kavga gürültü var mı?
2-Hakaret,saygısızlık,polemik hıııı
3-Oylarınızı verdiniz mi?
Oylama ne zaman bitecekCADIARZU
Cevaplarınızı not alıyorum
birbirini çok sever-tatlicadiarzu-herkes :smiley-cool: biribirimiz ile pek sevişiriz:CüvCüv:
allah belanı vermesin miri:roflol:
kızım ona mıçılırmı suyu bıle içilır sarılır uyunur ona bıtek mune hanım mıçabılır :dance:
heh süpersin gülobayanssulusmileama bak taşırdın kenara azcıkaphlaaaaaaaaaaam getir oo miss kokaan elleriniiii.. zemuszemus
Allah'm nasıl güzell bir eldiirr buuu yumuşacııkk pambııık gibiimm maşllahh maşşallahh
hadi başlıyoruuzz sultanımmm hihoyyyt
lmaz:
olmazmıııııı:smiley-coolTanrıça mersü canım istememyancebimediyenmüdire:roflol::roflol:
makyaj giyim kuşamdan önce bana masaj yapacak biri var mı aranızda bu teftişler pek kasıyor benü:1closedeyes:yalakaüyesmili:icecream: siz şöyle uzanın tütsüler yaktım,yağmur ormanı kokusu..kokulu mumlar,birde uygun müzik kitarodan
kitaro - Video İzle - AkorMerkezi.com
Tam yerine geldiniz müdirem danrıça bu işin piridir.bayanssulusmile
Danrıça çıkar sıpaları taşları yağları balları
olum a topikte resimleri bulamadım:roflol: masaj yağları felan eklicem ama:roflol:hayrına biri eklesin:roflol:
11 numaralıı şahsiyeeett kendinee 11 demekten hoşlanır mısıın sırnaşık şey
Seninn helaan bülediirr gelmiştim size bikeresindee beni oturttun bunaa çok tırsmıştıımm :dilcikar:
ulaaaaaaaa tufaletlere bakıodm ne buldumm kızaaaaaaaaaaam yiahahah
bu kadar olur yaaaaaaaa Allah akıl fkir versinn benneyaptımki
oy anammmmmm kulunçlarım gevşedi,eferin izzeti ikram,misafir ağırlama süper az uyuşuksunuz ama olsun bunu görmezden gelebilirim
Vergilerinizi tam zamanında ödemişsiniz,bilinçli vatandaş
Ay o da neee fare mi var salondaaaaa
sayın müdürem,makyaj yaptık ya size,makyajınız bozulmasın diye şeettim ben:2:
Öyle miiii,Tanrıça Sibel Can'ın masacından isterim ama 10 parnah mıydı neydi,fücudumun gevşemeye ihtiyacı var,teftiş falan filan eh geriliyor diri ve mohteşem fücudum:1closedeyes:
resimlerimi bulamadım anlasana danamafoldumbenhadi danrıcaaam başla masaja
sayın müdürüm bende onu diyorum,hep öyle yetiştirdim onları,ama boş bulundu zaar:mymeka: siz bakmayın kusurunavereliniortak(yaktım seni göksu)La Göksu başka siteden çalmışın sen bu yaşta hırkıslık mı yapıyon:mymeka:
Çabuk geri ver aldıklarını,ya ablaları siz bu yavruya öğretmediniz mi başka sitelerden birşey çalınmaz şakkıdı
Atarın mapusa heeee
gözüm cabbarımı görür kanka ükkan elden gidicek..siz oyalayın güleryüzlü olun,ben resimlerimi bulup gelicemkaydirigubbakcemileYok yok teyzesi oyun oynuyo o çalmaz yapmaz öle şeeler
Danrıça bırak la artık sevdalınla konuşmayı acil durum diyom gevşet diyom
ayy yok ablası göksü geç arkama çıbık götürecek şindi ellerine ellerine vururum ben onun ablacım
yannışlıkla olmuştur bilerek yapmamıştır sahişpsiz sanmıştır getirmiştir eve
bu sokaktaki kedileri de böyle topluyor ablası saflığından temizliğinden yani
gösku sen odana git yawrum uyu uyku vaktin geldi zaten hadi melem
puhahahahahahahahah :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:danrıça olm ne uyuşuk gasınsın yaa kan ter içind kaldık
taşların nerde ya topladıydık ya haniii sırtına koy ablamızın
aha böleyim :1shok: :1shok: :1shok: :uhm:
Yok kal geldi danrıçaya iş başa düştü arzum yağla önce sen ben taşları dizilerim
nası sekreteryasın bişeyler yap:tomato:hatınım benim ya her bi haltı da biliyo kerata
canımsınız ağamsınız paşamsınız..hemen geliyorum hemennŞeniz Şeniz :gitme:He çağırın Tanrıçayı gessin sıpa istiyom,masac diyom çok gevşek topük burası,du not alem
Tamam evladım,ağlama affettim atmicem mapısa,nerde bu çocun anası sustursun başım tutcek şindi:1closedeyes:
Taşları mı kayıp ondan mı gelmiyi bu sıpacı,ı-ıh cık bu gidişle teftişi geçemezsiniz siz ama senin güzel hatrın için son bi şans verem,tanrıça geldi geldi gelmedi cıkkk olmazşakkıdışakkıdı
tanrıça koş la topik elden gidiyooo
ben mındıklamaya başlayam
oooyy ablam ne güzelmiş tenin de heee çok kulunç yapmış
bardak mı çekeydik önceden acaba
ay tanrıça valla kadın seni istiyo bi de masaj yapalım derken bşına bişey gelmesin kadın ooff nerde kaldı bu kız yaa islo dokunma kızarır teni falan yanarız sonra
heheeeeeeeeeee nasıl da korktuuu amaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
aphlam otur oturrr oyuncağımm salonda kalmışşşş korkmaaaaa :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?