- 15 Ağustos 2008
- 2.394
- 843
gece gece cin çarpmışa döndüm .kız bu neeeeeeeeee aman ALLAHIM çok korkunçkaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gece gece cin çarpmışa döndüm .kız bu neeeeeeeeee aman ALLAHIM çok korkunçkaydirigubbakcemile3
iyi ozaman gelim bari zemuszemus yatili geliyom haberin olsun o alangirli odayi bana hazirla. cayi mayi da koy ben aninda ordayim Şeniz
böyrun efeem böyrünnnn
islo odanda pinax yatacakmış sen koltuğa ilişiver bu gecelik çiçeem misafir muzurluk çıkarma emi reçelim
olmadı beraber yatarık benim odada
islom anam seviim seni
huhu hanımlar coşmusunuz yine gece gece ...bende misafirim aşkolsun hani bana yatcak yer mafoldumben
huhu hanımlar coşmusunuz yine gece gece ...bende misafirim aşkolsun hani bana yatcak yer mafoldumben
böyrun efeem böyrünnnn
islo odanda pinax yatacakmış sen koltuğa ilişiver bu gecelik çiçeem misafir muzurluk çıkarma emi reçelim
olmadı beraber yatarık benim odada
ayyy cok naziksin balim, hemen atlayip geliyommmmmmmmhihoyyyt
emme ben o odada yalniz kalamam yane onu söylim eyvahedigeldismile Sende kalsanaaaaaaa yanimda :kedi:
kuzu siz misafir değilsiniz zaten güzel pastalar görünce misafir moduna girmeyin hemen yaa
mune müdiremiz gelmedi diye başka misafirlere vercek değiliz hem oturma çiçem o koltuklara ya yeni temizledik bardağın altına çay tabağı verdim direk koyuyon sehbaya iz yapacak düşmen mısın komşumusun anam ya?
mune müdirem bi gelsin gitsin parti verecez zati bebem o zama gelirsin
ay hadi gel madem sen de gel bakma öyle melül melül otur şu kurabiyelerden ye bitirmeden
evin içinde sigara içmeyiiinn tanrıça söndür şunu
aşkolsun istemiosanız giderim mafoldumben
ayyy cok naziksin balim, hemen atlayip geliyommmmmmmmhihoyyyt
emme ben o odada yalniz kalamam yane onu söylim eyvahedigeldismile Sende kalsanaaaaaaa yanimda :kedi:
Yöneticinizi çağırın teftişe geldim,hani kurabiyeler pastalar,kayfem hazır mıııııışakkıdı
Yöneticinizi çağırın teftişe geldim,hani kurabiyeler pastalar,kayfem hazır mıııııışakkıdı