Oyy al sen meleem yii yarasın kuzumaolumunekankayizsmile
O kadar hela temizledin:roflol:
İslo ötekilerden ver
şebnembim sen de valla geldin oturdun gıçın üstüne çikolata istin az iş yapsana bak burda temzilik hazırlık gırla gidiyor bi işin ucundan da tutamadın zaar...
kalk az iki çerez neyim al meyve leri doğra buzluğa neyim at soğusun şu kavun karpuzlar bidenem aaa olmaz ama böle sen misafir misin kız
kızlar ben de bişeyler yapem bebem camlar yeni bitti çok belim ağrıdı laa kaç sene oldu silmeyeli acaba? en son akitra sildiydi diye hatırlıyom o da gksu nun da dötü bağlıydı o zaman... peh peh peehh ne kaa zaman olmuş yaaa yazık bize ayıp bize
İslo ötekilerden ver
şebnembim sen de valla geldin oturdun gıçın üstüne çikolata istin az iş yapsana bak burda temzilik hazırlık gırla gidiyor bi işin ucundan da tutamadın zaar...
kalk az iki çerez neyim al meyve leri doğra buzluğa neyim at soğusun şu kavun karpuzlar bidenem aaa olmaz ama böle sen misafir misin kız
kızlar ben de bişeyler yapem bebem camlar yeni bitti çok belim ağrıdı laa kaç sene oldu silmeyeli acaba? en son akitra sildiydi diye hatırlıyom o da gksu nun da dötü bağlıydı o zaman... peh peh peehh ne kaa zaman olmuş yaaa yazık bize ayıp bize
banyoyu da gksum temizledi maşşallahh tertemiz olmuş
bu kadar sadeliğe neden banyo böyle kokoş dersen
onun dizaynını tanrıçaya bıraktıydık da ondan ablacım
durduramadık garıyı ne edek:roflol: illa bi yaldız illa bi taş koyacak bi yere işte tanrıça naparsın
ay evi temizledik pak temiz bekliiz misafirlerimizi
mune ablam ister salona geçelim
ister mutfağa, biz kadınlar mutfak sefasını seviyoz bilirsin. bu da bizim fakirhane kişiliğimizin tam tersine gayet sade bizler zate yeterince cıvıl cıvılız ya ondan dekoru sade seçmiştirk:))
pasta yaptım olmuş bu beğenir mi
bu kurabiyeleri de yaptım
kahveleri bunlarla yapayım diyom olur mu kız islo?
bensiz nediyonuz laboshayallersmile
kizleeerzemuszemusaklıma bi fikir neyin geldi sanırsam galibabenneyaptımki
aceba burç makkajımı yapsak:sm_cool:
mesela koç..koçun ateşli kadınını yansıtsın..kızıllar kırmızılar sexapel
balık romantik bir makyaj yapabilir maviler yeşil farlar felanbayanssulusmilebaşak daha naif,nuda tonlarda..ikizler çılgın bişeyler yapabilirgamyoncuiremsuay ne biliyim olurda olur..he ne dersiniz??
miriana ne dersinaklinialirimsmilesen seversin bu fikriaklinialirimsmilene dersin arzu kuzimaklinialirimsmilene dersiniz kk garılarıaklinialirimsmile
burçlara göre makyaj diye konular vardır hep nette..ama hiç o konuya göre orijinel resimler yuhtur:lepi:
biz kk olarak bir ilk olarak,ve herkez kendi burcunun özelliklerine göre araştırma yapıp ona göre makyajını,kompozisyonunu hazırlasınbayanssulusmile
Herkez mi dedin ben mi yaanış okudum sen nolcan bebeğimaklinialirimsmile
Bi d teraziler neye benzicekbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?