• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri çinde üretilen gelinlker çok ucuz internet sitesinden alan hiç oldumu acilll

mavisinesi

Laz'ın Eşi :))
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
250
26
118
merhaba,

çinde üretilen gelinlkler resimlerde çok hoş görünüyor, hem fiyat hem görüntüsü çok güzel siteden hiç gelinlik alan oldumu ? neler yaşandı paylaşabilirmsiniz... :44: :44:

Son düzenleme:
Ayy canım yaaaaa linkini atsana çok merak ettim ben

Toptan arama sonuçları - Sayfa1

2013 New Fashion Designer Princess Elegant Designer Boutique Sweetheart Wedding Dresses Ball Bridal Gown Free Shipping HSK110-inWedding Dresses from Apparel & Accessories on Aliexpress.com

bir kaç site buldum hatta türkiyeden aracılık yapan firmayıda buldum

cindengelinlik - Gelinlik

ama hiç alan oldumu ne umdular ne geldi
gümrük masrafı kargo ne tuttu bize biri yardımcı olsa çok mutlu olucagm :44:

çinde üretiliyor diye kalitesiz oldgunu düşünmeyin insan gücü değersiz adamlar bu şekilde kazanıyorlar canm
ya hiç alan yokmu :44:

Ben çindengelinlik ten aldım başta benimde kalitesi için kuşkularım vardı. Ama türkiyedeki gelinliklerden kalitede hiçbir fark göremedim geldiğinde.. Duvağı sadece içinde satmıyorlar ama onuda heryed bulabilirsin..

Ben çindengelinlik ten aldım başta benimde kalitesi için kuşkularım vardı. Ama türkiyedeki gelinliklerden kalitede hiçbir fark göremedim geldiğinde.. Duvağı sadece içinde satmıyorlar ama onuda heryed bulabilirsin..

canım hangi siteden aldın bana fikir verebilirmisin ?
aldığın fiyata ekstre gümrükte - kargoda ekstra ödemelerin oldumu

canım hangi siteden aldın bana fikir verebilirmisin ?
aldığın fiyata ekstre gümrükte - kargoda ekstra ödemelerin oldumu

Hayır gümrük ödemedim bana site baştan demişti eğer toptan alım yapmazsan sorun yaşamassın diye.. öylede oldu;) kargo da fiyatın içinde.. Sitenin ismini yukarıya yazmıştım zaten:) ben 3 haftayı aşkın kargoyu bekledim eğer zamanın kalmadıysa başta müşteri hizmetlerine sor!

Hayır gümrük ödemedim bana site baştan demişti eğer toptan alım yapmazsan sorun yaşamassın diye.. öylede oldu;) kargo da fiyatın içinde.. Sitenin ismini yukarıya yazmıştım zaten:) ben 3 haftayı aşkın kargoyu bekledim eğer zamanın kalmadıysa başta müşteri hizmetlerine sor!

anladım canım çinden gelinlik olan sitede aracı zaten ben direk çin firmasından almayı düşünyorum :) bakalım ne olcak

yaşadığım yere çin mağazası açıldı.. elbiseler fln aldığım oldu, yani güzeller ama üzerine oturmuyolar tam.. bedenleri fln aşırı farklı..
tabi gelinlikler nasıldır bilmem,ama yinede işini şansa bırakma derim:34:

Back