• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çin'de bir üniversitede gerçek bir olay Hikayesi

canayakxixn

Bir Nefes&Düş Gibi
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
4.916
3
116
50
İzmir
Çin'de bir üniversitede gerçek bir olay Hikayesi

Kızın biri yeni aldığı bisikletiyle okula geliyor ve okulun bahçesindeki Bisiklet parkına henüz kilit almadığı için öylece bırakıyor...Derslerin bitiminde eve gitmek için bisikletinin yanına gelince bisikletinin yerinde olmadığı görüyor ve çok sinirleniyor..Ertesi sabah okula geldiğinde Bisikletini üzerinde bir notla bir Gün önce bıraktığı yerde buluyor ..Üzerindeki notta 'Çok özür dilerim ama bisikletine gerçekten ihtiyacım vardı.Aldıktan iki Saat sonra geri getirdim ama sanırım çıkışına yetişemedim,çok üzgünüm,anlayışın içinde teşekkürler'
Kız bu olay üzerine doğruca bir bisikletçiye gidiyor ve beş tane kilit alarak okula dönüyor..Bisikletini iyice kilitleyip beş farklı anahtarla derse giriyor ve olayı arkadaşlarına anlatıyor ..Ders bitiminde beş kilt taktığını anlattığı arkadaşlarıyla beraber bisikletini almaya gittiğinde şok oluyor..Bisikletinin üzerinde on tane kilit ve birde not var..'Eğer ben acil olduğu zaman kullanamayacaksam sen hiç kullanamayacaksın..

:uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:

adam o kadar iyi niyetliyse kızdan izin alıp götürseymiş bisikleti
ne tuhaf insanlar var ya sanki kızın malına ortak:olmaz:

atasözleri yüzyılların tecrübeleri ile sabit deneyimleridir; “yavuz hırsız mal sahibinden baskın çıkarmış ”

bu her ne kadar atasözleri ile onanmışta olsa gene de çok şaşırdım ve tuhaf oldum:bbo:

fıkra gibi,
ikisinede yaramıycak şimdi bisiklet. hey allahım yaa ne insanlar var.
ne yavuz hırsızmiş,fisfisfis adam hemde.

Back
X