çinceci geldi haaaaanıııım :)

carrie_izmir

kamikaze..
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
136
19
298
ankara
izmirde çince öğretmenliği yapıyorum....ilginizi çekiyorsa hertürlü yardımcı olurum...aynı zamanda yurtdışından sertifikalı ingilizce'm var...aynı okulda ingilizce öğretmenliği de yapıyorum...dediğim gibi ihtiyaç anında burdayımmm:) kaydirigubbakcemile3

slm arkadasım.bnm eşim işi nedeniyle sürekli su sizin çançinçonlarla ingilizce konusuyor ama çinceyede ihtiyacı oluyor

arada bir sana gönderecegim yazıları cevirebilirmisin..

şimdiden tesekürler

Son düzenleme:
offf yaaa heryerde çin çıkıyor karşıma ilk dönem ödevim çin seddiydi üniversitede yine aynı şekilde çinle ilgili bilgilerdi eşim bu hafta çine gidecek ve burdada yi

Bu aralar Çinlilerle pek sıkı fıkıyız. Allahtan Çince değilde İngilizce konuşuyoruz, yoğusa ben ne anlarım çin çançondan allasen.

patronlardan biride bana geçen gün, hala Çinçe öğrenmedinmi diyor, kolaydı sanki o yazıları öğrenmek, kendine bak diyecektim de neyse sustumsempatiksalakcinni

walla ben üniversitesini okudum halaaaaa öğrenemedim:)) konuşmak eğlenceli ama o yazması yok mu?!! hele hele tonları:)) yine de ekmek kapım laf etmiorum:) haha
sositososito

peki burdan yazınca hep takip edebilecekmisin...seni kaybetmiyelim:)

hangi aralar burda olabiliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…