Torundan al haberi!
Denizlide evinin terasından düşerek hayatını kaybettiği sanılan Yusuf Kumralın cinayete kurban gittiğini 5 yaşındaki torunu ortaya çıkardı. Kumralı oğlu öldürmüş.
DHA
Denizlinin Honaz ilçesinde geçen yıl 29 Kasımda, ilçeye bağlı Karaçay Mahallesinde meydana geldi. İki katlı evinin çatısından düşüp öldüğü sanılan işçi emeklisi Yusuf Kumralın detaylı otopsisinde, başına sert bir cisimle vurulduğu ortaya çıktı. Cinayet ihtimali üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri araştırmalarını derinleştirdi.
Kapıdan baktım
Jandarma, olay günü evde dedesi Yusuf Kumral ve dayısı 25 yaşındaki N.K. ile birlikte kalan 5 yaşındaki A.T. ile görüştü. A.T.nin dedesi ile dayısının salonda otururken tartışmaya başladığını, ardından terasa çıktıklarını, peşlerinden gidip gizlice kapıdan baktığını ve dayısının dedesinin başına sert bir cisimle vurup aşağıya attığını söylemesi üzerine N.K., aranmaya başlandı.
Kafasına vurdum
Antalyada otelde çalıştığı belirlenen N.K. yakalandı. Suçu itiraf eden N.K.nın ifadesinde Babam eve gelip, emekli olduğunu söyledi. Bana da yardımcı olamayacağını, kendi başımın çaresine bakmam gerektiğini söyleyince, sinirlendim ve kafasına mermer parçasıyla vurdum. Ardından da çatıdan yere düştü. Çok pişmanım dediği öğrenildi. İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen N.K. tutuklandı.