Çınarımızın 1. doğumgünü görüntüleri :)

ssaslan

oğluşuna aşık (Sibel)
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
3.791
1
Merhaba sevgili teyzelerimiz, kardeşlerimiz, abilerimiz ve ablalarımız

beklenen günümüz geldi ve geçti sonrasında sadece tatlı bir yorgunluk ve hatıralarımız kaldı

doğumgünü kutlamamızın fotoğraflarını - bizim , süslerimizin , mamalarımızın - burada sizlerle paylaşıyor ve öpücüklerimizi gönderiyoruz

Ay kurban olurum yaaopuyorumnanaktan

Nasil da özene özene hazirlamissiniz:nazar:

Tek kelime ile muhtesem

Cinar Pa$a'ya nice saglikli mutlu yillar dilerim, Allah seni bütün sevdiklerine bagislasin,yeni yasin sana ugur getirsinopuyorumnanaktan

Kocaman öpüyorummmmmmmmm

---

Yeni ekledigin resimleri simdi gördüm canim.

bu ne tatlilik bu ne sirinlik allahim kurban olurum seni yaradanaopuyorumnanaktan

Winnie Pooh olmus sirin sey seni,kivircik cinarim benimopuyorumnanaktan

dogumgunu_13.jpg

oy oy oyyyy cinar beyin saclarina kostümlerine pastalarina bayildim ne sansli cocukmus ne güzel hazirlanmis annesi cinar icin
nice nice mutlu yaslara saglikla mutlulukla insallah

ilk göz agrımız cınarımız,allahım seni korusun bu dunyada aılenle mutlu,huzurlu,başarılı,guzel olan ne varsa tanrım sana versın..sibelcigim iyi ki bu guzel yavruyu dunyaya getırmıssin cunku bir anne bu kadar hoş mu dogum gunu annesı olur ..eşine ve sana guzel dıleklerımı yolluyorum allah oglunuzun tum murvetlerını gormeyı nasıp etsın ...ve masayada 10 puan hersey cok lezız gorunuyor....yaa şaka gibi nasıl zaman cabuk gecıyor...

her şey muhteşem sağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömür senin olsun olsun çınarcık

maşallah sibelcim daha nice senelere inş saglıkla huzurlaa ailenlee harika bir doğum günü olmuş hersey mükemmel gözüküyo çınar zaten ayrı bir güzel olmuş söylemeye bile gerek yokk Allahım nazarlardan korusun :nazar::nazar::nazar:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Çok güzel,çok hoş olmuş herşey..Allah çınarımıza ailesiyle birlikte daha nice uzun,mutlu,huzurlu,sağlıklı günler nasip etsin inşallah...

:nazar:

Çınarcık umarım ömrün hep böyle güzelliklerle geçer.
Çok şanslısın böyle güzelliklerle senın yasını kutlayan anne babaya sahıp oldugun ıcın canım.
Sibelcım bu güzel ve özel anları bizimle paylastıgın evını actıgın ıcın tesekkurler...
Nice yaşlara...Saglıkla....Mutluluklarla....

Maşallah Allah hayırlı uzun ömürler versin..

Menüdeki zengin çeşitlerin isimlerini de yazsaydın ya... hihihihih

nice yıllara çınar paşa çok şeker olmuş herşeyi allahım nice yaşlarını sizlerle huzurla gülücük bol saglıkla geçirtsin inşallah allah damatlıgınıda göstersin inşallahh

Canım ne söyleyebilirmki o kadar güzel o kadar muhteşem olmuş ki herşey 4 , 4'lük .ıyiki doğdun Çınar ne kadar şanslısın ki böyle bir anneye sahipsin .Harika görünüyorsunuz allah bütün güzelliklerini böyle heyecanla mutlulukla yaşamayı nasip etsin canım .Mutluluğunuz asırlar boyu sürsün ...
narw.jpg
[/URL] [/IMG]

cok buyuk bı kayıp bu guzel gunde olmamak .ınanılmaz guzel olmus hersey .cınar ıcın az bıle belkı .bızım ılk bebegımız cınarımız dogum gunun kutlu olsun. nıce saglıklı mutlu yıllaraaa.:))

Herşey harika görünüyor, Masa,süslemeler,pasta,Çınar ve annesi...
Çınar'ın kostümlerine bayıldım hele.
Uzuuun,sağlıklı,huzurlu,mutlu,başarılı bir ömür diliyorum doğumgünü arkadaşıma...:nazar::nazar:

herşeyi fazlasıyla yapmışsım sibelcim süslemeler falan çok hoş olmuş çınarımıza az bile allah daha nice güzel doğum günleri nasip etsin böyle size hep beraber....

tek kelımeyle mükemmel gorunuyo hersey. nice doğum gunnlerı yasamanız dılegıyle...

X