• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları çınarımın odası

çınar'ın odası çok güzel olmuş bende kızım için aldım çileğin bu modelini martta gelecek inşlh baby safari modelini de beğenmiştim ama sonra baby dream daha sade olduğundan bu modeli tercih ettik iyi günlerde kullanın odanızı :)

Çok cic olmuş odanız, Mobilyalar da aksesuarlar da çok hoş ve kullanışlı görünüyor.. güle güle sağlıkla kullanın inşallah.

sağlıkla güle güle kullansın bebeğin. çilek en iyi bebek odası, kalite sonuçta. bende kızım için bu modelin beşiğini alacağım sadece. kiracıyız evimiz çok küçük; bu yüzden malesef oda alamıyorum.

özlemciğim mrh sen beni tanımassın ama bi kaç konunu okumuştum forumda bebek istiyordun senin adına çok sevindim canım benim sağlıcakla al kucağına güle güle sağlıcakla büyüsün bebişin odasına bayıldım maşallh.ne mutlu sana muradına ermişsin darısı benim başıma.

özlemciğim mrh sen beni tanımassın ama bi kaç konunu okumuştum forumda bebek istiyordun senin adına çok sevindim canım benim sağlıcakla al kucağına güle güle sağlıcakla büyüsün bebişin odasına bayıldım maşallh.ne mutlu sana muradına ermişsin darısı benim başıma.

Özlem merhaba bende KelebekAfyon gibi bebek istediğini buradan öğrenmiştim ve seni tanımıyorum ama çocuk sahibi olmanı çok istemiştim. Şimdi görünce çok sevindim, çok duygulandım. Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah. :nazar::nazar::nazar::nazar: Bende darısı benim ,KelebekAfyonun ve tüm diğer isteyenlerin başına inşallah diyorum.

bügün seni merak ettip profilne baktim ve ne göreyim... bebek.. cok mutlu oldum cani gönülden tebrik ediyorum :) özlem dolu bebegine kavustun allah bagislasin canim .

Back