Merhaba bilenlerden başından geçenlerden biraz da olsa destek bilgi almak için açıyorum konuyu. 3 yıllık evliyim. 31 yaşındayım. Tüp bebek tedavisine başlamak için istanbul zeytinburnunda bir devlet hastanesinde tedaviye başladım. Dr. Smear testim de ascus tanısı görünce bunun detayını görmeden çocuk için ilerlemem diyerek kolposkopi istedi. Sonucumu dün aldığımda cın2 tanısı verildi. Cın2 ne noluyo ben bebek için buradayım diye sayıkladım dr anlatırken. Olayın şokuyla bebek sahibi olabilecek miyim engel bi durum mu diyebildim. Daha şimdi olayın bilincindeyim. Koca bir boşlukla birlikte şoktayım. Dr hpv testi yapıldı mı dedi “ o ne ???? “ diyorum içimden. gerçi gerek kalmamış cın2 çıkmış dedi. Hemen ameliyat dedi. Kendimi ekg ultrason çekerken buldum. Nolucak şimdi korkuyorum çok korkuyorum. Şu an bunları yazarken bile ağlıyorum. Sadece çok ama çok anne olmak istedim bunun için çıkmıştım yola. Şimdi bambaşka bir yolda buldum kendimi. Beni yıkarcasına bi yükle size soruyorum. Yol gösterin bana en yakın arkadaşınıza ablanıza kardeşinize gösterir gibi