Çin ve rus takvimine göre cinsiyet

Bu takvimlere göre çıkan sonuç genellikle

• Tutuyor

• Tutmuyor

• Henüz belli değil

• Öğrenince söylerim :))

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

CilekRecelim

Kuş koysunlar yoluna
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
2.457
1.629
28
Merhabalarrr 6+4 günlük hamileyim ve hamile kalmadan öncede hep ilk çocuğum erkek olacakmış gibi gelirdi. Hala da öyle. Ama bebeğimi severken arada prensesim kızım diye sevesim geliyo nedense. :) dün çin ve rus takviminde hesaplama yaptım ikisinde de kız çıktı. Deneyipte doğru sonuç alan var mı. Cevaplarınızı bekliyorummm

Benimde ikisinde de kız çıkmıştı. Ve bir melegim oldu:emir_bebek::KK68:
Ayyy biz aslında eşimle ilk kız olsun çok istiyorduk ama benim erkek olacağı kanısına varmam kızı çok istediğim için olmaz gibisinden oluştu o yüzden erkektir diyorum hep bakalım nasip kısmet hayırlı olsun bebeğiniz:KK200::KK200:

Benim ilk gebeligimde cin takvimi tuttu ama rus takvimi tutmadı. Bunda da ikisinde de kız çıkıyo ama geçen hafta kontrolde doktor erkek gibi dedi. Bakalım kesinleşince söylerim :)

Benim ilk gebeligimde cin takvimi tuttu ama rus takvimi tutmadı. Bunda da ikisinde de kız çıkıyo ama geçen hafta kontrolde doktor erkek gibi dedi. Bakalım kesinleşince söylerim :)
Hayırlısı olsun bazen cinsiyet te yanılma olabiliyor ama her zamanda tutacak değil tabi oylamalara göre bakıcaz nasıl bi sonuç çıkmış☺☺

Bizde hep erkek istiyorduk ama kızımız oldu :) iyi ki kizımız olmuş iyi ki :) çok sükür rabbime senin bebeginde hayırli olsunda ister kız olsun erkek olsun :*♡♡♡
Ayyy biz aslında eşimle ilk kız olsun çok istiyorduk ama benim erkek olacağı kanısına varmam kızı çok istediğim için olmaz gibisinden oluştu o yüzden erkektir diyorum hep bakalım nasip kısmet hayırlı olsun bebeğiniz:KK200::KK200:

hiram2015 hiram2015 evet canısı bi dene bakalım sende ne çıkacak ilk konuğum sen ol:))
çinde tutmadı rusa bakmadımmm ilk gebelikte bundada yine cinde tutmadı gibi ayın 10 da belli olur cnm ama ben inanmıyorumm amaa hep diyorummm içimdeki ses senin oğluşun olucak diyorrr kız ewladını hayırlı buluyorumm hiram bile bu yasta annesine yardım ediyorr kuzumm bnm kurbann oldugumm erkkte ii dir her erkek bir oğlum olsun derrrr Allah kalbinize göre versin cnmmm

çinde tutmadı rusa bakmadımmm ilk gebelikte bundada yine cinde tutmadı gibi ayın 10 da belli olur cnm ama ben inanmıyorumm amaa hep diyorummm içimdeki ses senin oğluşun olucak diyorrr kız ewladını hayırlı buluyorumm hiram bile bu yasta annesine yardım ediyorr kuzumm bnm kurbann oldugumm erkkte ii dir her erkek bir oğlum olsun derrrr Allah kalbinize göre versin cnmmm
Bende inandığımdan değil tesadüfen gördüm merak ettim tabi bende kızom olsun isterim ama erkek olursada basarım bağrıma hayırlısı neyse o olsun inşallah herkes için

O nasıl oluyo tam anlayamadım
bu sekilde tarihlere gore artı bir veya iki ekleniyormus orda cıkan yasa gore takvimden cinsiyet belirlemesi yapılıyor ben yasıma artı bir ekledim o yasa gore baktım
1985 yılı 20 Şubat ve sonrası doğanlar 1, öncesi 2
1986 yılı 9 Şubat ve sonrası doğanlar 1, öncesi 2
1987 yılı 29 Ocak ve sonrası doğanlar 1, öncesi 2
1988 yılı 17 Şubat ve sonrası doğanlar 1, öncesi 2
1989 yılı 6 Şubat ve sonrası doğanlar 1, öncesi 2
1990 yılı 27 Ocak ve sonrası doğanlar 1, öncesi 2
1991 yılı 15 Şubat ve sonrası doğanlar 1, öncesi 2
1992 yılı 4 Şubat ve sonrası doğanlar 1, öncesi 2
1993 yılı 23 Ocak ve sonrası doğanlar 1, öncesi 2
1994 yılı 10 Şubat ve sonrası doğanlar 1, öncesi 2
1995 yılı 31 Ocak ve sonrası doğanlar 1, öncesi 2
1996 yılı 19 Şubat ve sonrası doğanlar 1, öncesi 2

bu sekilde tarihlere gore artı bir veya iki ekleniyormus orda cıkan yasa gore takvimden cinsiyet belirlemesi yapılıyor ben yasıma artı bir ekledim o yasa gore baktım
1985 yılı 20 Şubat ve sonrası doğanlar 1, öncesi 2
1986 yılı 9 Şubat ve sonrası doğanlar 1, öncesi 2
1987 yılı 29 Ocak ve sonrası doğanlar 1, öncesi 2
1988 yılı 17 Şubat ve sonrası doğanlar 1, öncesi 2
1989 yılı 6 Şubat ve sonrası doğanlar 1, öncesi 2
1990 yılı 27 Ocak ve sonrası doğanlar 1, öncesi 2
1991 yılı 15 Şubat ve sonrası doğanlar 1, öncesi 2
1992 yılı 4 Şubat ve sonrası doğanlar 1, öncesi 2
1993 yılı 23 Ocak ve sonrası doğanlar 1, öncesi 2
1994 yılı 10 Şubat ve sonrası doğanlar 1, öncesi 2
1995 yılı 31 Ocak ve sonrası doğanlar 1, öncesi 2
1996 yılı 19 Şubat ve sonrası doğanlar 1, öncesi 2
Bunu bilmiyordum hiç görmedim

Çİn takviminde oğlum, Rus takviminde kızım oluyor. Ultrason sonuçlarına bakan erkek diyor. 😛😛😛 İçimden kız geçiyor ama önemli olan sağlıklı, hayırlı bir evlat olması elbette cümlemiz için 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Hamile kalmadan önce hep erkek çocuk görürdüm, hamile kaldıktan sonra 2 defa kız çocuğu gördüm ama eşim de 2 defa oğlan çocuğu gördü 😂😂😂 yani kafalar karışık 😛😛😛 ve karnımdaki minnoşla konuşurken içimden hep ‘kızım’ ya da ‘prensesim’ diyorum istemsiz bir şekilde 🤗 ama kedim dişi olduğu için ondan alışkanlık da olabilir tabi 😁😁😁 artık biraz daha dikkat edeceğim onunla konuşurken erkekse darılmasın. 🙁 çok korkuyorum hisseder de gücenir diye 😭😭😭

X