• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çin Takvimiyle Cinsiyet Tahmini

shadow34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2011
291
4
68
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

Bu haberi okudum bugün, Çin' de 700 yıldır bu yöntem uygulanıyormuş ve çocuğun cinsiyeti hakkında doğru tahminler oluyormuş.

Haberin devamı ise şöyle ;

Pek çok Asya ülkesinde bebek bekleyen çiftler, teknolojik gelişmelerle bebeklerinin cinsiyetini erkenden öğrenseler de, emin olmak için 'Çin Takvimi' ve halk inanışlarına da başvuruyor. Annenin yaşı ile hamile kaldığı ayın bilinmesi durumunda yüzde 90 doğru sonuç verdiği iddia edilen ve Çinli astroloji bilginlerince hazırlanan Çin Takvimi, Çin'de 700 yıldır kullanılıyor.

21 yaşında kız çocuk olasılığı fazla

TAKVİME göre, annenin yaşının hamile kalınan ayla kesiştiği nokta bebeğin cinsiyetini ortaya çıkarıyor. 30 yaşındaki bir anne adayının mart ve mayısta hamile kalması durumunda bebeğinin cinsiyeti kız, diğer tüm aylarda ise erkek olurken, 21 yaşındaki anne adayının ocakta hamile kalması durumunda bebeğinin cinsiyeti erkek, diğer tüm aylarda kız oluyor.

Tabi bu sadece paylaşım, ne kadar doğru olduğu tartışılır. Ne gelirse Allah'tan geleceği yanlızca O bilir.
Ben sadece eğlence amaçlı ekliyorum...:3:

$cin-takvimi.jpg

vala bizim aileyi hesapladım şimdi tuttu hepsi :9:

malesef ben de tutmadı bu çin takvimi 2. kızıma hamileyken erkek diyordu bayağı bir sevinmiştim ama doktor öyle şey mi olur ben eminim kız bu dedi ve sonuç kız bebişim​

arkadaşlar ben 19 kasım 1979 doğumluyum ve 2.çocuğumun kız olmasını-öncelikle sağlıklı ve hayırlı olması tabiiki-istiyorum ben bu durumda ne zaman hamile kalmalıyım,çünkü ben anlamadım biten yaşa göre mi yoksa bulunduğunuz yaşa göre mi hesaplanıyor yardımcı olursanız sevinirim:44::61:

arkadaşlar ben 19 kasım 1979 doğumluyum ve 2.çocuğumun kız olmasını-öncelikle sağlıklı ve hayırlı olması tabiiki-istiyorum ben bu durumda ne zaman hamile kalmalıyım,çünkü ben anlamadım biten yaşa göre mi yoksa bulunduğunuz yaşa göre mi hesaplanıyor yardımcı olursanız sevinirim:44::61:

32 yaşında olduğu varsayarsak, bu takvime göre Kasım'da, Ocak'ta, Nisan veya Mayıs'ta hamile kalman gerekir.
Ama ben buna inanma, buna göre hareket etme akışına bırak derim. Bebeğin hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğsun da...cinsiyeti Allaha kalmış...

32 yaşında olduğu varsayarsak, bu takvime göre Kasım'da, Ocak'ta, Nisan veya Mayıs'ta hamile kalman gerekir.
Ama ben buna inanma, buna göre hareket etme akışına bırak derim. Bebeğin hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğsun da...cinsiyeti Allaha kalmış...

teşekkürler cevabın için:3::3::3:

Back