• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cin takvimi

Sonuçta iki tane seçenek var biri olacak ben de tuttu iki kez etrafımdakilerde de tuttu ama ben inanmıyorum sonuçta cinsiyeti erkek belirliyor annenin yaşı değil.

İki yasında kızım var ,Cin Takvimi'de kız gösteriyordu doğru çıktı . Yine hamileyim 5 haftalık yine kiz gösteriyor bakalım ne olacak?

Ablamla 25 gün arayla doğum yaptık,onun çin takviminde kızı,benimde oğlum olacağını gösteriyordu,gelin görün ki benim kızım var,onun oğlu,Rabbimin takdiri böyle şeyler,Allah herkese hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin inş..!

Benimde ilk bebeğim kızcıkıyordu kız oldu ama bu hamılelıgımde erkek cıkıyor 2 hafta sonra kısmetse cınsıyetını ögrenebılırım galıba bakalım, ama ben şahsen ona inanmıyorum çinlilerle bizim ne alakamız var onlar la genetik yapı olarakta birbirimizden zaten cok farklıyız :))))

arkadaşlar çin takvimi benimde baktığım 10 kişi,den 8 in de doğru çıktı çin takvimine doğru bakmak önemli çin takvimine göre yaşınızı hesaplamak gerekiyor onu iyi hesaplayın mesela ben 27 yaşındayım ama çin takvimi yaşım 28 ve o yaşa göre bakmam gerekiyormuş.. tabi ki herşeyin başı sağlık Rabbim öncelikle bebişleri bize nasip etsin kız erkek fark etmezz

Tskler gheimnis :) Peki hamile kaldigimiz aydaki yasa mi +1 eklicez yoksa dogum yapacagimiz zamanki yasa goremi hesaplicaz Ben 20 kasim 1977 dogumluyum bu yil ekim ayinda hamile kaldim ya cok karisik Bise anlamiyom kizlar:))

Tskler gheimnis :) Peki hamile kaldigimiz aydaki yasa mi +1 eklicez yoksa dogum yapacagimiz zamanki yasa goremi hesaplicaz Ben 20 kasim 1977 dogumluyum bu yil ekim ayinda hamile kaldim ya cok karisik Bise anlamiyom kizlar:))

Çin takvimine göre yaş hesaplaması yaparken eğer Ocak ve Şubat ayında doğdu iseniz Miladi yaşınıza +1 ekleyeceksiniz.Yani yakvime göre 35 yaşındasınız.Tablodan 35 yaş ve Ekim ayının keşiştiği yere baktığımızda erkek çıkıyor.

Buradaki hesaplamaya bakabilirsiniz.

Çin takvimine göre cinsiyet hesaplama « Hafta Hafta Gebelik,Hamilelik takibi,bebek gelişimi

Çin takvimine göre yaş hesaplaması yaparken eğer Ocak ve Şubat ayında doğdu iseniz Miladi yaşınıza +1 ekleyeceksiniz.Yani yakvime göre 35 yaşındasınız.Tablodan 35 yaş ve Ekim ayının keşiştiği yere baktığımızda erkek çıkıyor.

Buradaki hesaplamaya bakabilirsiniz.

Çin takvimine göre cinsiyet hesaplama « Hafta Hafta Gebelik,Hamilelik takibi,bebek gelişimi

ne güzel ayrıntılı olarak vermişsin :) Kız cıkıyor miniğim bakalım hayırlısı

Back