Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yine söylüyorum kızlar yaş hesaplamayı hemen hemen tüm kadınlar yanlış yapıyor,misal ben Ocak 1980 doğumluyum,Kasım'da ikişkiden gebe kaldım,çin takviminde yaşıma 2 eklemem gerek yani 35 yaşa bakacağım , kerdeşim 82 Mayıs doğumlu ve temmuzdaki ikişkiden gebe kaldı : yaşına bir ekleyeceğiZ 32 Temmuz'a bakacak ,kadınların yüzde doksanı bunu yapamıyor ben böyle baktım tutmayan yok ,onlarda bence yaşı yada gebe kaldıkları ayı bilmiyor,sat tarihini falan baz alıyor yanlış yani tutmadı diyenlere bende bakmak istiyorum
tuttu yada tutmadı diyen herkes doğsu ise doğum gününü ve gebe kaldığı ayı yanlız son adet tarihini değil yazarsa söyleyebiirim benim baktığım herkes tuttu...
canım doğum tarihim 15.12.1983 , hamilelik ayım ekim teşekkürler şimdiden............
Ocak'ta yada nette var şubattaki belirlenen tarihten önce doğanlar yaşına 2 diğer tüm aylarda doğanlar 1 ekleyecek tutmayan yok , bu kadar eminim