- 15 Eylül 2012
- 8.348
- 6.824
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar bu cin takvimini nasil hesapliyorsunuz? arkadaslarim hic yas eklemesi yapmamis, son adet tarihi ve bu yil ki yaslarina gore yapmislar ve dogru cikmis. cin takvimine gore yas hesaplayarak bakiyorum. yas eklemesi yapiyor, ama benim arkadaslarim ekleme yapmamis. yabanci bir sitede de farkli cikiyor. velhasil su isi bilen biri bana site adresi veya nasil yapildigini yazar mi? iyice kafam karisti.
sanirsam tutanlarinki biraz sans isi. velhasil nasrettin hoca misali, ya tutarsa :)
Çevremdeki herkese baktım doğru çıkıyor. Beni kız olarak gösteriyor bakalım hayırlısı.
Doğru çıkmadı diyenlerin sanırım yanlış hesap çünkü bende yanlış yapmıştım. O zaman erkek çıkmıştı.
Hesaplayıcıya bakın o hesaplasın o zaman doğru çıkıyor :))
evet doğru bende 19+3 günlüğüm 19 yaşındayım haziranda hamile kaldım ve oğluşum olacakk :)
28 yasa bakıcaksın cnm
bende defalarca takvımden baktım kız dıyordu bebeğimde beşinci aya kadar sakladı ama en sonunda gorebıldık erkek mış
ben de önümüzdeki ay hamilelik düşünüyorum.bir kızım var erkek istiyorum.çin takvimine inanıyorum 7 kişi de baktım hepsi tuttu.ben de 32 yaşındayım ve erkek diyor.tabi sadece ona bağlı kalmayacağım.başka şeyler de deneyeceğim.bakalım hayırlısı...
bebeğiniz doğmuştur sanırım allah size bağışlasın çin takvimine göre erkek olması gerekiyordu neyiniz oldu acabaanacım yasımız nasıl hesaplanıyor kafam almadı gercekten.29 agustos 1980 dogumlugum nısan ayında hamıle kaldım erkek sanırım degıl mı?