• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çin Takvimi

kızlar bende çin ve rus takvimi tuttu valla hem de erkek hissetmeme rağmen kızımın olacağı çıktı ortaya bugüüüün:8:ne hoş geliyo kulağa
:16:yani bende tuttu onu söylimm dediim

Cidden çok şaşırdım yaş 24 hamile kaldıgım ay temmuz ve bebegimde erkek dogru çıktı bu güzel paylaşım için teşekkür ederim :)

çin takvimine göre bitirdiğin yaş baz alınıyor sanırım
benim de tuttu kız diyordu takvim kız olacak inşallah tabi herşeyi allah bilir...

Benim tutuyor
Kizim olacak insallah
:16:
:nazar:

Kizlar cin takviminde yas hesaplamasi farkli biliyorsunuz degil mi ?
OCAK VE SUBAT AYINDA DOGSUYSANIZ NORMAL YASINIZA +2 EKLEYIP BAKIYORSUNUZ TAKVIME
DIGER BUTUN AYLAR ICINDE YASINIZA +1 EKLEYIP BAKIYORSUNUZ

Son düzenleme:
tabiki de cinsiyeti baba belirliyor
yalnız zaten bu eylence cok fazla ciddiye alınacak birşey değil o yüzden eylencenin ortasında burda eylenilmez der gibi demeyin su baba belirler olayını herkes biliyor zaten
ama herkesde bu konuda merak duyuyor
ve bu süreci forumdaki arkadaşlarımızla bu şekilde paylaşıyoruz
Zaten öbenmli olan sağlıklı gelmesi minişlerimizin .
Allaha şükürler olsun ki bizimleler

Benim tutuyor
Kizim olacak insallah
:16:
:nazar:

Kizlar cin takviminde yas hesaplamasi farkli biliyorsunuz degil mi ?
OCAK VE SUBAT AYINDA DOGSUYSANIZ NORMAL YASINIZA +2 EKLEYIP BAKIYORSUNUZ TAKVIME
DIGER BUTUN AYLAR ICINDE YASINIZA +1 EKLEYIP BAKIYORSUNUZ

ben çin takvimi olan diğer siteleri de araştırdım.hepsinde +1 yazmıyor sadece bir sitede yazdığını gördüm.benimde ilk bebeğimin cinsiyeti doğru çıktı.

rus takvimi hep erkek gösterirken,yumurtlma günüme göre çin takvimiyse hep frklı söylüyordu,,yani eylül hamiş olduysam erkek,ekimse kız diyordu,,bugün nihayet dr.ilk önce %80 kız dedi,sonra 10dk.sonra yüzde 90 kız dedi ve en son ultrasonu kapatırken %99 kız dedi,,,tabi bu kadar ayrıntılı açıklamayı özele giderek edindim,daha önceleri farklı drlar göstermiyo,erken zaten diyip geçiştridiler,,ne diyeyim..umarım dedğişmez,,çok sevindim bu habere:52:

Soktayim annemle babama yaptim resmen tuttu :D evlenince bunu mutlaka deneyecegim :D

Çin takvimine göre yaşımın bir eksiği bir fazlası ya da tam yaşım vs. bebeğimin erkek olması gerekiyordu.Aynı büroda çalıştığım diğer iki hamile arkadaşımın da oğlu olması gerekiyordu :) Onlarınki de kız çıktı.Çin takvimi bizde hep yanıldı yani.

kızlar haftahafta gebelik die bi site var orda otomatik hesaplayıcı koymuşlar bi program bi bakmanızı rica etsem şu cinsiyetlerini yeni öğrenen şanslı anneler doğru çıkıyomu çok kafa karıştırıcı:52:

Back