Kızlar 2 hafta once dr gıttıgımde kız bebegımın olacagını soylemıstı dr.Dun kendı dr gıdıp 4 boyutlu ultrasonda baktırdıgımda bariz erkek cıktıŞimdi diğer dr beye telefon acıp yanılgısının ve garantıcı soylemının nedenını soracagım.Hayır yanı bana kesın demese anlıcamdaaa ohaoldumsmile ıhtımal bıle vermedı kesın kız dedı. dun kendı dr bana kesınlıkle erkek bebegın diyince şok oldum ya.Acık acık ekranda gosterdı bana organlarını zemuszemus cok mutluyum.Hamıle kaldıgımı ogrendıgım ılk gunden berı erkek olacagı ıcıme dogmustu zaten.Gecen yazımda da çin takvımını yalancı ettıgım ıcın çinlilerden de ayrıca ozur dılerım kötükedihüso
Kucuk bı delıkanlı annesıyım artık.Allahın ıznıyle 4,5 ay sonra bebegımı kucagıma aldıgımda gelın bıle bakmaya baslıcam :sm_cool:
Sımdı aldıgım butun kız kıyafetlerını degıstırmem gerekecek ama olsun sorun degıl elımde patlasalar bıle hıc umrumda degıl.Insallah bır dahakınede kızım olur.Pembıs pembıs gıydırırım onu
hayırlı olsun arkadaşım Rabbim sağlıkla sıhatle kucağın almayı nasip etsin
bengu_ck
ben de 29 yaşındayım son adet tarihim Hazirandaydı.
29 yaş Haziran ya da Temmuza bakıyorum kız çıkıyor.15.haftamda da öğrendik kızımız oluyormuş.
Sen ne zaman hamile kaldıysan son adete göre o zamanki yaşınla bak, muhtemelen oğlun olacak hayırlısı tabiki.Çünkü 30 yaşında erkek olma ihtimali çok yükseklerde.
Allah herşeyi bilir tabi, ben takvime göre ayarlama yapmadım.2,5 sene korunduk, artık zamanı geldi galiba dedik, ama 3. mü 4.mü korunmadığımız zamanda bebek bize sürpriz yaptı.Biz hemen olmaz heralde biraz da böyle deneyelim demiştik,Allah'a hamdolsun, elhamdülillah diyoruz,İnşallah sağlıcakla da kucağımıza alacağımız günleri görürüz. Herkese sağlıklı günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?