kızlar aşağıdaki siteye girin:
Caps chinois: âge chinois, date de naissance chinoise, calcul de votre âge chinois
Month bölümünde doğduğunuz ayı seçin, Day bölümüde doğduğunuz günü seçin, Year bölümüne doğduğunuz yılı yazın. Calculate the Chinese Caps tuşuna basın.
Chinese Age today bölümünde yaş bilginiz yer alacak. yasınızı hesapladıktan sonra hamıle kaldıgınız ayı hesaplamak içinde son adet tarihinize 14 gün ekleyip hangı ay hamile kaldıgınızı hesaplayın. sonra takvimden cinsiyetinizi öğrenin :)))
ben baktım kız diyor :)) suan 4+4 haftalık hamileyim :))
canım banada bakarmısn yada bilen biarkadaş 11.04.1984liyim ve haziranda hamile kalırsam cinsiyetine olur çok önemli:):)
otomatik çin takviminde kız çıkıyo.....
Kızlar şu an doğumuma 20 gün filan kaldı oğlum olucak takvim kesinlikle doğru çıkıyo çok arkadaşıma deeyip baktık hepsinde doğru çıktı :CüvCüv:
Allah allah yenı duydum boyle bırseyı dıkkatımı cektı baktım tutanda var tutmayanda Rabbım ne veırse hayırlısını versın elı ayagı duzgun olsunda sonrada herkesın gonlune gore versın muaberek ayda merak ettım ben anlamamda boyle seylerden 10 08 1984 dogumluyum 26 yasındayım ama sanırım cın takvımıne gore 27 yım sımdı ben bu ay hamıle kalırsam kızmı erkek mı :) oncelıkle sunu soruyum 26 mı 27 yemı bakıcam hangısı gercek yasım
yaa kızlar bende 2.ci bebeğimi düşünüyorum yaş işine çok takılıyorum 18.11.1980 bi hesplarmısınız 29 bakıcam 30 bakıcam bilemedimmm
teşekkür ederim canım Şeniz29 canımcım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?