arkadaşlar araştırdığım kadarıyla normal yaşımıza +2 yaş eklemek gerekiyormuş bu şekilde daha doğru sonuç veriyormuş..bence ilk önce çin takvimine göre göre yaşımızı hesaplayıp sonra bu takvimi kullanmak:CüvCüv:
hayır canım..ben bu yöntemi yıllardır biliyorum.ve kime baktıysam doğru çıktı.kendi yaşına 2 yaş eklersen yaşını 2 yaş büyütmüş oluyosun ve yanlış sonuç çıkıyo.mesela ben 1981 in eylülünde yani sonunda doğdum.dolayısıyla daha 29 a girmedim.ama yıl itibariyle ben 2010 a girdiğimiz andan beri 29 oluyorm.yani yıl hangi yaşı gösteriyo ise ona bakacaksın.iki kızım vardı.şimdi 4. ayımdayım ve 3. allahın izniyle erkek .dün öğrendim.ama çin takviminde daha günüm geçtiği gibi bakmıştım ve erkek çıkmıştı.yanılma payı çok düşük yani.
bendede cin takvimde kiz diyor..
rus takvimi erkek diyor..rüyalarimdada erkek bebek görüyorum...
ultrasyonda en son 19 haftalikken baktirmistim kiza benziyor dedi doktor..
kafam karisti....:uhm:
neyse saglikli hayirli olsunda bebisim.
bazi arkadaslarda tutmadi...takvim islerine pek inancim yok canim..yakinda randevu alcam doktordan..bakalim...hayirlisi..opuyorumnanaktancanım çin takvimi tutuyor yeterki hesaplamayı doğru yap mesela gebe kaldığın ay ve yaşı doğru hesapla.önce çin takvimine göre yaşını bulsonra son adet tarihine 14 gün ekle çünkü adetten 14 gün sonre gebe kalıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?