Çin Takvimi

ben 15+1 günlük hamileyim ya Allah biliyo kız istiyorum eşimin ailesi erkek diyo kendi ailem kız diyo herkesin içine öyle doğuyomuş benimde içime kız doğuyo çin takvimine göre kız çıkıyo ama başka başka çin takvimleri çıkıyo vede eylül ayında hamile kalanlar erkek çoğunlukta diyolar ne kadar doğru acaba !...

merhaba arkadaşlar 15.07.1982 doğumluyum hangi sutunlara bakmam lazm 2009 aralık ve2010 ocakta gebe kalmak istiyorumda bilgilendirirseniz sevinirim

Son düzenleme:
takvime göre kız çıkıyordu. doktorum da kız dedi...

benim için doğru çıktı... kaydirigubbakcemile3

iyi gunler bugun hamile oldugumu ogrendim iki tane oglum var bunuda cok merak ediyorum ben 24 yasindayim su anda ve kasim ayinda hamile kaldim dogum zamani 25 yasinda oluyorum, cin takvimini iyi taniyan varmi yardimci olursaniz sevinirim

ben bi kactane cin takvimine baktim bagzilari hamile kaldigin yas yaziyor bagzilarinda dogum yapacagin yas diyor?

kıslar benim anlamadığım hamile kalınan ay diyor benim son adetim25 kasım. ozaman ben aralık ayına bakmalıyım öylemi yoksa kasım mı?

arkadaşlar merhaba, benim bildiğim yani anladığım kadarıyla sizlere anlatayım.
hamile kalınan ay; son sat tarihi buda adetin ilk günü oluyo doktorlarda gebelik haftasını buna göre hesapladığına göre bence bu oluyodur :)
hamile kalınan yaş; onuda yaşınızı hesaplayıp bakacaksınız:)

hadi hanımlar kolay gelsin. Allah ım herkesin gönlüne göre versinn.:enbuyukkk:

ben sat a bakmadım hamile kaldığım ay eylül sat tarihim ağustosdu ağustosa göre kız eylüle göre erkekdi bebeğimin cinsiyeti şuan erkek gözüküyo kısmetse bence hamile kaldığın ay önemli sat değil satta hamile kalmıyosun sattan nerdeyse 10 gün küsür sonra yumurtlama tarihin

çin takvimi inş bu sefer tutar oğlumda tutmuş o zaman hesaplamamıştım şimdiki hamileliğimi kız gösteriyor inş sağlıklı hayırlı bi kızm olur:)
darısı tüm isteyenlerin başına:):Saruboceq:

yengem için bakmak istiyorum çin takvımıne bana yardımcı olurmusunuz dogum tarıhı 8 aralık 1980 sat tarihide 10 kasım 2009 sizce çin takvımıne gore onun oglumu olur kızımı

Yasini da cin takvimine gore hesaplayinca erkek cikiyor. Allah hayirli evlat versin..

ht tp : // w ww. chinesefortunecalendar. c om /CAge2. htm buradan yas hesaplanabilir..

ben henuz link gonderemedigimden aralara bosluk koydum. O bosluklari birlestirmen gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…