• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çin Takvimi

ben yeni katıldım foruma.merhaba benimde bir kızım var ikinciyi düşünüyorum doğum tarihim 09 03 1980
ocak şubat mart nisan ve mayısa bakabilirmisiniz rica etsem çok teşekkürler

ben yeni katıldım foruma.merhaba benimde bir kızım var ikinciyi düşünüyorum doğum tarihim 09 03 1980
ocak şubat mart nisan ve mayısa bakabilirmisiniz rica etsem çok teşekkürler

Yasin 30 gorunuyor cin takvimine gore.. bu adresi chinesefortunecalendar.com/Cage2.htm
adres cubuguna yapistirip hamile kalmayi planladigin tarihi de age year a kopyalarsan, hamile kalacagin aydaki yasini cikartir. Ona gore bir cin takviminden cinsiyetine bakabilirsin..kaydirigubbakcemile5

valla benim annem de erkek kardeşimi bu çin takvimiyle planlamış tuttu valla :D bende uygulamamış ama baktık tutuyo ;)

ilginc ama ben de butun aileye usenmeden tek tek baktim, kuzenler vs. Bu cin takvimine gore yas hesaplamayi bilmeen once, bazisi tutuyor bazisi tutmuyordu. Ama bu hesaptan sonra hepsi tuttu. Bilimse bir temeli var mi yok mu bilmiyorum ama bir sekilde, buyuk oranda dogru..

anneme baktım. 2 kız kardeşiz ve zamanlama doğru. bu tabloyla ilgili daha öncede doğru çıkıyor diye yorumlar almıştım. Hatta bende tablolama yöntemiyle hamile kalmayı düşünüyorum :ecrin_bebek:

bende inanıyorum çin takvimine bugune kadar kıme baktıysak dogru cıktı hatta arkadasıma son ana kadar bebegın kız dedı ama cın takvımınde erkek cıkıyodu bızde sasırmıstık hangısıne ınanıcagmızı cunku cın takvımı kıme baktıysak dogruydu ve bebegımız ERKEK oldu:) kesınlıkle ınanıyorummmmmm

kızlar şimdi baktım hesapladım yaşımı ve benim 2 beeğimdede tutuyor:))

Bencede bunun bir doğruluk payı olabilir:))

Back