Cinsiyet ne canımBende tutmadı kızlar çin takvimi
Banada kız diyorŞubat da doğdum +2de ekledim 1 de eklemedim de yine erkek diyor bakalim
Kız diyordu erkek benmkiCinsiyet ne canım
Banada kız diyor erkek çıkar inşallahKız diyordu erkek benmki
yeni sayfa açtım çok güzel kapı süsleri anahtarlık magnet falan yapıyorum sayfa daha çok yeni instagram @ecmeltasarim_
Erkek çıkıor bakalım doğru çıkıcakmıHamile kalınan aya ve yaşa göre cinsiyet belirlediğini iddia eden Çin Takvimi. Bilimsel geçerliliği olmasa da eğlenceli...
Hamile Kalınan Yaş
Hamile Kalınan Ay
Oca. Şub Mart Nis. May. Haz. Tem. Ağs. Eyl. Ekim Kas. Aral.
18 K E K E E E E E E E E E
19 E K E K K E E K E E K K
20 K E K E E E E E E K E E
21 E K K K K K K K K K K K
22 K E E K E K K E K K K K
23 E E E K E E K K K E E K
24 E K K E E K E K E E K E
25 K E K E K E K E K E E E
26 E E E E E K E K K E K K
27 K K E E K E K K E K E E
28 E E E K K E K E K K E K
29 K E K K E K E E K E K K
30 E E K E K E E E E E E E
31 E E E E K K E K E K K K
32 E K K E K E E K E E K E
33 K E E K K E K E K E E K
34 E E K K E K E E K E K K
35 E K E K E K E K E E K E
36 E K E E E K E E K K K K
37 K K E K K K E K K E E E
38 E E K K E K K E K K E K
39 K K E K K K E K E E K E
40 E E E K E K E K E K K E
41 K K E K E E K K E K E K
42 E K K E E E E E K E K E
43 K E K K E E E K K K E E
44 E K K K E K E E K E K E
45 K E K E K K E K E K E K
KIZLAR BEN KENDIME VE OGLUMA BAKYIORUM DOGRU CIKIYO BI ANKET YAPAYIM COCUGU OLANLAR DOGRU YALNIS DIYE BI YZASINLAR BANA EGER DOGRUYSA 2008 NISAN AYINA NIYETLENYIORUM IKINCI ICIN:1yes2:
Çin takvimi normalden 1-2 yaş büyük gösteriyor şu siteden de bi dener misiniz? Merak ediyorum doğru muBende tutmadı kızlar çin takvimi
Diğer sayfalardaki takvimlerde de oldupu gibi KIZ çıktı ama oğlum oluyor. Bende bir çok sayfaya baktjım ama yok tutunuyor.Çin takvimi normalden 1-2 yaş büyük gösteriyor şu siteden de bi dener misiniz? Merak ediyorum doğru mu
Çin Takvimi Bebek Cinsiyet Hesaplama Tablosu 2021
Çin takvimi cinsiyet hesaplama 2021 hesaplama aracımızı kullanarak öğrenebilirsiniz. Hangi ayda erkek bebek olur? tıkla öğren!drtugrulabacioglu.com
Her zaman son adet tarihinizin ilk günü baz alınır.Arkadaşlar birsey sormak istiyorum 17-25 temmuz ilişki tarihi adet tarihi 28 temmuz ama ultrasonda bebek boyutu farkli cikiyor herseferinde 4-5 ağustosa denk geliyor adetten önce mi sonra mi hamile kaldım hangisi acaba ?
Belirtilerin ne canım benımkı daha 8 haftalık daKız diyordu erkek benmki
Hamilelik belirtisi olarak soruyorsan sadece uyku hali yaşadım ben.Belirtilerin ne canım benımkı daha 8 haftalık da
Çin takvimine göre mi denedinizÇin takvimiyle Kız çıktı. Buraya not bırakıyorum16.ci haftada görüşürüz Bu arada 3 sene önce oglum da doğru cikmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?