- 29 Ağustos 2019
- 658
- 578
- 53
- 38
Hayirlisi olsun tablodan mi bakmıştınız otomatik hesaplamami yas ekliyor ya otomatikteEvet canm yeni cıktm kızm olcak gerçekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi olsun tablodan mi bakmıştınız otomatik hesaplamami yas ekliyor ya otomatikteEvet canm yeni cıktm kızm olcak gerçekten
Tablodan baktm tesekkur ederim canmHayirlisi olsun tablodan mi bakmıştınız otomatik hesaplamami yas ekliyor ya otomatikte
Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah canimEvet canm yeni cıktm kızm olcak gerçekten
Yasini nasil hesaplladinBenim cin takvimi tuttu
2 oğlumdada doğru çıktı cnm sağlıkla gelsinler inşşşşHamile kalınan aya ve yaşa göre cinsiyet belirlediğini iddia eden Çin Takvimi. Bilimsel geçerliliği olmasa da eğlenceli...
Hamile Kalınan Yaş
Hamile Kalınan Ay
Oca. Şub Mart Nis. May. Haz. Tem. Ağs. Eyl. Ekim Kas. Aral.
18 K E K E E E E E E E E E
19 E K E K K E E K E E K K
20 K E K E E E E E E K E E
21 E K K K K K K K K K K K
22 K E E K E K K E K K K K
23 E E E K E E K K K E E K
24 E K K E E K E K E E K E
25 K E K E K E K E K E E E
26 E E E E E K E K K E K K
27 K K E E K E K K E K E E
28 E E E K K E K E K K E K
29 K E K K E K E E K E K K
30 E E K E K E E E E E E E
31 E E E E K K E K E K K K
32 E K K E K E E K E E K E
33 K E E K K E K E K E E K
34 E E K K E K E E K E K K
35 E K E K E K E K E E K E
36 E K E E E K E E K K K K
37 K K E K K K E K K E E E
38 E E K K E K K E K K E K
39 K K E K K K E K E E K E
40 E E E K E K E K E K K E
41 K K E K E E K K E K E K
42 E K K E E E E E K E K E
43 K E K K E E E K K K E E
44 E K K K E K E E K E K E
45 K E K E K K E K E K E K
KIZLAR BEN KENDIME VE OGLUMA BAKYIORUM DOGRU CIKIYO BI ANKET YAPAYIM COCUGU OLANLAR DOGRU YALNIS DIYE BI YZASINLAR BANA EGER DOGRUYSA 2008 NISAN AYINA NIYETLENYIORUM IKINCI ICIN:1yes2:
Teşekkür ederim rabbim istiyen herkese nasip etsin inşallahRabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah canim
Otomatik hesaplama bende de yanlış çıktı o hesaba göre bir yaş ekliyor yaşa ama benim kendi yaşımda baktım doğru çıktı iki kuzum vardı şimdi erkek olacak kısmetseBenim iki oğlum tuttu ama bu kız cikiyorken doktorlar erkek dedi. 20Aralik 1983 doğumluyum. Otomotiv hesaplama ile hesapladım kız diyor.yanlis mi hesaplıyorum?son adetim de 7 subat
Üç yıl boyunca Şubat ayı bende kız görünüyor. Yani yaş eklesek de ekle meşe de Şubat ayı kız. Tutmadı yaniOtomatik hesaplama bende de yanlış çıktı o hesaba göre bir yaş ekliyor yaşa ama benim kendi yaşımda baktım doğru çıktı iki kuzum vardı şimdi erkek olacak kısmetse
Şu anki yaşıma göre de kız çıkıyor. Martta doğum günüm +1 ekleyerek baktım yine kız çıkıypr. Amin inşallah sağlıklı olsun da bebişimÖ N E M L İ
Mart ve Sonraki Aylarda Doğanlar İçin Çin Takvimine Göre Yaş Hesabı
Doğum tarihi ocak ve şubat olmayanlar, hiç kafa yormasınlar. Mart ve sonraki aylarda doğanlar için normal miladi yaşlarına +1 eklemeleri yeterli.
Ocak ve Şubat Aylarında Doğanlar İçin Çin Takvimine Göre Yaş Hesabı
Çin takvimine göre yaş hesaplarken, yaşı farklı çıkabilecek olan tek grup, ocak ve şubat ayında doğanlar. Ocak ve şubat ayında doğanlar, aşağıdaki yıllara göre çin takvimi başlangıç tarihlerine göz atsınlar. Doğduğunuz sene, o yılın çin takvimi başlangıç gününden önce doğmuş iseniz, miladi yaşınıza +2 ekleyeceksiniz. çin takvimi başlangıç gününden sonra doğmuş iseniz, mart ve sonraki aylarda doğanlar gibi +1 ekleyeceksiniz.
Tutmadı canm bana da erkek dedi bu test ama kızçemiz geliyorHamile kalınan aya ve yaşa göre cinsiyet belirlediğini iddia eden Çin Takvimi. Bilimsel geçerliliği olmasa da eğlenceli...
Hamile Kalınan Yaş
Hamile Kalınan Ay
KIZLAR BEN KENDIME VE OGLUMA BAKYIORUM DOGRU CIKIYO BI ANKET YAPAYIM COCUGU OLANLAR DOGRU YALNIS DIYE BI YZASINLAR BANA EGER DOGRUYSA 2008 NISAN AYINA NIYETLENYIORUM IKINCI ICIN:1yes2:
Benimkide tutmadı kızlarHamile kalınan aya ve yaşa göre cinsiyet belirlediğini iddia eden Çin Takvimi. Bilimsel geçerliliği olmasa da eğlenceli...
Hamile Kalınan Yaş
Hamile Kalınan Ay