Çin takvimi ve diğer yöntemler

Pembe Bal10cuk

Oğlum 👼🏻♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2018
1.440
3.784
83
Arkadaşlar aranızda çin takvimini kesin doğru hesaplayıpta yanlış çıkan var mı? Yani biliyorsunuz çin takviminde 1 veya 2 yaş ekliyorsunuz hamile aldığınız aya. Doğum tarihinize göre değişiyor. Nette doğru bilgileri mevcut hesaplamak için. Direk olduğunuz yaş üstünden olursa yanlış çıkıyor.
Bide hamile kaldığınız ayı kesin bilmeniz gerekiyor.

Bunlara kesin doğru cevap veripte yanlış çıkan oldu mu?

Ben kime yaptıysam doğru çıktı çin takvimi. Yanlış çıkanlarda hep yanlış hesaplayan veya net hamile kaldığı zamanı bilmeyenler. Çok merak ediyorum taktım bu takvime. Ciddi ciddi araştırıyorum.😅

Yaş eklemek derken? Anlayamadim canim

1970 yılı6 şubat ve sonra doğanlar 1
6 şubat öncesi doğanlar 2
1971 yılı27 şubat ve sonra doğanlar 1
27 şubat öncesi doğanlar 2
1972 yılı15 şubat ve sonra doğanlar 1
15 şubat öncesi doğanlar 2
1973 yılı3 şubat ve sonra doğanlar 1
3 şubat öncesi doğanlar 2
1974 yılı23 ocak ve sonra doğanlar 1
23 ocak öncesi doğanlar 2
1975 yılı11 şubat ve sonra doğanlar 1
11 şubat öncesi doğanlar 2
1976 yılı31 ocak ve sonra doğanlar 1
31 ocak ve sonra doğanlar 2
1977 yılı18 şubat ve sonra doğanlar 1
18 şubat öncesi doğanlar 2
1978 yılı7 şubat ve sonra doğanlar 1
7 şubat öncesi doğanlar 2
1979 yılı28 ocak ve sonra doğanlar 1
28 ocak öncesi doğanlar 2
1980 yılı16 şubat ve sonra doğanlar 1
16 şubat öncesi doğanlar 2
1981 yılı5 şubat ve sonra doğanlar 1
5 şubat öncesi doğanlar 2
1982 yılı25 ocak ve sonra doğanlar 1
25 ocak öncesi doğanlar 2
1983 yılı13 şubat ve sonra doğanlar 1
13 şubat öncesi doğanlar 2
1984 yılı2 şubat ve sonra doğanlar 1
2 şubat öncesi doğanlar 2
1985 yılı20 şubat ve sonra doğanlar 1
20 şubat öncesi doğanlar 2
1986 yılı9 şubat ve sonra doğanlar 1
9 şubat öncesi doğanlar 2
1987 yılı29 ocak ve sonra doğanlar 1
29 ocak öncesi doğanlar 2
1988 yılı17 şubat ve sonra doğanlar 1
17 şubat öncesi doğanlar 2
1989 yılı6 şubat ve sonra doğanlar 1
6 şubat öncesi doğanlar 2
1990 yılı27 ocak ve sonra doğanlar 1
27 ocak öncesi doğanlar 2
1991 yılı15 şubat ve sonra doğanlar 1
15 şubat öncesi doğanlar 2
1992 yılı4 şubat ve sonra doğanlar 1
4 şubat öncesi doğanlar 2
1993 yılı23 ocak ve sonra doğanlar 1
23 ocak öncesi doğanlar 2
1994 yılı10 şubat ve sonra doğanlar 1
10 şubat öncesi doğanlar 2
1995 yılı31 ocak ve sonra doğanlar 1
31 ocak öncesi doğanlar 2
1996 yılı19 şubat ve sonra doğanlar 1
19 şubat öncesi doğanlar 2
1997 yılı7 şubat ve sonra doğanlar 1
7 şubat öncesi doğanlar 2
1998 yılı28 ocak ve sonra doğanlar 1
28 ocak öncesi doğanlar 2
1999 yılı16 şubat ve sonra doğanlar 1
16 şubat öncesi doğanlar 2

Atıyorum 96 mayıs doğumlu biri 1 yaş ekleyecek. Normalde 23 yaşında ama çin takvimine göre 24 yaşında. Ve haziran ayında hamile kaldı.

Takvimden 24 yaş ve haziran ayına bakacak. Bu şekilde.

Ama diyelim aynı kişi ocak ayında doğdu. O zaman 2 yaş ekleyecek. 23 olacak 25 yaş

Takvimden de 25 yaş haziran ayına bakacak.

Doğru sistem bu şekilde.

İnsanlar bu hesabı yanlış yaptığı için çin takviminin yanlış çıktığını düşünüyorum.

Benim çin takviminde kız çıkıyor ama doktor erkek hissediyorum dedi bakalım hayırlısı sağlıklı olsun en başta.Allahıma şükürler olsun hamile kaldım. Allahım isteyen her kadının kucağını evladıyla evlatlarıyla şenlendirsin çiçeklendirsin...

Benim çin takviminde kız çıkıyor ama doktor erkek hissediyorum dedi bakalım hayırlısı sağlıklı olsun en başta.Allahıma şükürler olsun hamile kaldım. Allahım isteyen her kadının kucağını evladıyla evlatlarıyla şenlendirsin çiçeklendirsin...

Amiin tabiki :) hele ki ilk çocukta hiç önemli değil. Benim ki tamamen merak ve 2. 3. İçin yol bulma 😅

Kesinleşince yazarsan çok sevinirim cnm :) bu arada kaç haftalıksın?

Amiin tabiki :) hele ki ilk çocukta hiç önemli değil. Benim ki tamamen merak ve 2. 3. İçin yol bulma 😅

Kesinleşince yazarsan çok sevinirim cnm :) bu arada kaç haftalıksın?
Benim bir tane oğlum var ikinci diye biraz kıza yoğunlaştım ama oğlum erkek kardeş geleceği için çok mutlu :) kesinleştiğinde yazarım tabiki 10+2 haftalık benim bebem seninki kaç haftalık :)

Benim bir tane oğlum var ikinci diye biraz kıza yoğunlaştım ama oğlum erkek kardeş geleceği için çok mutlu :) kesinleştiğinde yazarım tabiki 10+2 haftalık benim bebem seninki kaç haftalık :)

Yaa 11+2 benim ama doktora sordum tahmin bile söylemedi.🙄 bekliyorum artık

Yaa evet doğru olarak yapan kişilerin genelde çıkıyor. Çıkmayanlar yanlış yapanlar oluyor. Bakalım benimde kız görünüyor acaba doktor ne diyecek 🙈
Kuzenime aynı haftalarda kiz demişti doktoru ama 16.haftada erkek demiş. Demek ki net degil. Bi kuzenimse erkek denmiş ama dogunca aa kızmış bu diyenler olmuş.😄 Rabbim hayırlı ,sağlıklı , iyi huylu evlatlar nasip etsin bizlere.

Kuzenime aynı haftalarda kiz demişti doktoru ama 16.haftada erkek demiş. Demek ki net degil. Bi kuzenimse erkek denmiş ama dogunca aa kızmış bu diyenler olmuş.😄 Rabbim hayırlı ,sağlıklı , iyi huylu evlatlar nasip etsin bizlere.

Evet yaa. En iyisi zamanını beklemek. Erkenden tahmin ediyorlar boşu boşuna hayal kurup isim seçiyoruz falan yada alışveriş yapıoruz sonra pat yanlış alarm 😅 Aynen öyle amin inşaAllah 🙏🏻🍀

Arkadaşlar aranızda çin takvimini kesin doğru hesaplayıpta yanlış çıkan var mı? Yani biliyorsunuz çin takviminde 1 veya 2 yaş ekliyorsunuz hamile aldığınız aya. Doğum tarihinize göre değişiyor. Nette doğru bilgileri mevcut hesaplamak için. Direk olduğunuz yaş üstünden olursa yanlış çıkıyor.
Bide hamile kaldığınız ayı kesin bilmeniz gerekiyor.

Bunlara kesin doğru cevap veripte yanlış çıkan oldu mu?

Ben kime yaptıysam doğru çıktı çin takvimi. Yanlış çıkanlarda hep yanlış hesaplayan veya net hamile kaldığı zamanı bilmeyenler. Çok merak ediyorum taktım bu takvime. Ciddi ciddi araştırıyorum.😅
Benim 1 ekleyince kız eklemeyince erkek çıkıyor. Daha önce doğurmuş kişilerin ekleme yaomayınca doğru ekleyince yanlış çıkıyor bilmiyorum artık 😂 23 nisanda doğdum 24 yaşındayım temmuzda hamile kaldım. 😅 doğum tahmini tarihi de 23 nisan 😂

Benim 1 ekleyince kız eklemeyince erkek çıkıyor. Daha önce doğurmuş kişilerin ekleme yaomayınca doğru ekleyince yanlış çıkıyor bilmiyorum artık 😂 23 nisanda doğdum 24 yaşındayım temmuzda hamile kaldım. 😅 doğum tahmini tarihi de 23 nisan 😂

Doğum yılına göre 1 veya 2 ekleme oluyor. Yukarda listeyi atmıştım. Yıl önemli 🙈 son adet tarihi haziran da mıydı

Back
X