Çin takvimi,rus takvimi yanıldımı ?

semra chdr46

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
4
4
1
38
Çin takviminde rus takviminde bebeğimin cinsiyeti erkek cıktı ama 13 haftada doktor %80 kız dedi büyük bir oran bu haftada kesin cinsiyet belli oluyormu ,bu haftalarda %80 oran verip doktoru daha sonra cinsiyette yanılanlar oldumu ?

Çin takviminde rus takviminde bebeğimin cinsiyeti erkek cıktı ama 13 haftada doktor %80 kız dedi büyük bir oran bu haftada kesin cinsiyet belli oluyormu ,bu haftalarda %80 oran verip doktoru daha sonra cinsiyette yanılanlar oldumu ?
Walla benim deilti.. 17 haftalıkken kız dedi.. şimdi 20 haftalığım ayrıntılı ulturasona girdim %1.500 erkek dedi.. nasip

Kesin kız dememişti.. ayrıntılı ulturasonda daha net belli olur demişti.. ama kız dedi.. ayrıntılı ulturasonda erkek çıktı..
Ya banada kiz dediler ayrintiliya girdim pipi gibi cikmis sanirim yada ben ole algiliyorum bacak arasi resmi varda 2016-10-26 15.41.47.webp

Ya banada kiz dediler ayrintiliya girdim pipi gibi cikmis sanirim yada ben ole algiliyorum bacak arasi resmi vardaEki Görüntüle 1903202
Ben anlamamki cnm.. ayrıntılıya girdiğim doktorsa gösterdi ama bişi anlamadığım için onayladım sadece.. agrıntılı ulturason kesin sonuç doktor kız dediyse kozdır o zaman..

Ben anlamamki cnm.. ayrıntılıya girdiğim doktorsa gösterdi ama bişi anlamadığım için onayladım sadece.. agrıntılı ulturason kesin sonuç doktor kız dediyse kozdır o zaman..
Ayrintilidaki dr bisey demedi baska dr dedi kiz diye olsun hayirlisi olsun oglumda var;)

Çin takvimi Rus takvimi bukadar guvenilirmi sizce yıllarca tıp okumuş ultrason kullanmayı öğrenmiş doktor bile yüzde yüz diyemezken nasıl olur da abuk sabuk takvimlere inanirsiniz

Back
X