- 26 Ocak 2022
- 30
- 17
- 18
- 27
- Konu Sahibi Aysahinaydin
-
Demek sende o tutmayanlardansınBenim erkek gösteriyor ama kızım olacak nasipse
Sağlıklı olsun da inan hiç farketmiyorDemek sende o tutmayanlardansınhayırlısı olsun tabi ama gönlüm kız istemiyor desem yalan olur
Tabi ki kesinlikle öyle, Rabbim sağlıklı, sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeSağlıklı olsun da inan hiç farketmiyor
Valla ben de pek inanmam ama merak işteBenimdeErkek gösteriyor kızım olacak öyle seylere inanmiyorum ama hamile kaldiktan snra bakmadim desem yalan olur
Ben de çoğu kişiden tutuyor diye duymuştum ama yine de pek inanmam böyle şeylereÇevremde çin takvimine göre tutmayan yok. 1 kişi olmuştu ama o da takvime yanlış bakmış sonra birlikte bakınca gördük. Takvim tutuyor bemce
Ay ne güzel bakalım bizim öğrenmemize daha çok varKız çıkmıştı kızım oldu
Sağlıklı olsun da kız erkek farketmezAy ne güzel bakalım bizim öğrenmemize daha çok var
Benim kız gösteriyodu, erkek olucakMerhaba kızlar, Çin takvimi ile cinsiyet belirleyen var mı aranızda tutuyor mu?
Çin takvimine göre kızım olacak (İnşallah)
Rabbim gönlümüze göre versinBanada kiz çıktı rüyamda da kız gördüm hayırlısı :))
Maşallah sağlıklı olsun daBenim kız gösteriyodu, erkek olucak
Amin inşallahBenim erkek çıkmıştı kızım oldu eltimin de tam tersi kız çıkıyordu oğlu oldu yani çin takvimi tamamen tesadüften ibaret Allah bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.
Mesela ağustos ta hamile kalırsam erkek çıkıyor ama nasıl ayarlayacam bilmiyprmMerhaba kızlar, Çin takvimi ile cinsiyet belirleyen var mı aranızda tutuyor mu?
Çin takvimine göre kızım olacak (İnşallah)
Yanlış hesaplamışsınzdır belki hangi ay hamile kaldınz doğum yılınız ayınız ne,Benim erkek gösteriyor ama kızım olacak nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?