- 5 Kasım 2021
- 1.171
- 1.222
- 83
- Konu Sahibi Aysahinaydin
Yanlış hesaplamadım, sonuçta bu takvim ayet değil, bu kadar inanmamak gerekir.Yanlış hesaplamışsınzdır belki hangi ay hamile kaldınz doğum yılınız ayınız ne,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlış hesaplamadım, sonuçta bu takvim ayet değil, bu kadar inanmamak gerekir.Yanlış hesaplamışsınzdır belki hangi ay hamile kaldınz doğum yılınız ayınız ne,
Bende ayet demedim zaten ben de çok kişinin kini hesapladım hep doğru çıktı kendi ilk çocuğumda da öyleYanlış hesaplamadım, sonuçta bu takvim ayet değil, bu kadar inanmamak gerekir.
İlkinde tutmuştu bunda da kız görünüyordu hatta çin Rus takvimi falan hepsi kız diyordu oğlum olacakMerhaba kızlar, Çin takvimi ile cinsiyet belirleyen var mı aranızda tutuyor mu?
Çin takvimine göre kızım olacak (İnşallah)![]()
Benin çin takvimine göre yaşımı hesaplayabilir misiniz ? 08/02/1987 doğumluyum, otomatik hesaplama yaptırıyorum +1 yas ekliyor doğru mu acaba?Yanlış hesaplamışsınzdır belki hangi ay hamile kaldınz doğum yılınız ayınız ne,
Çin takvimine göre yaşın 36 temmuz ve ağustos erkek görünüyor haziran kız görünüyor
Benim erkek çıktı arkadaşlar yanlış alarmmmBanada kiz çıktı rüyamda da kız gördüm hayırlısı :))
bana da bakar mısın 20.12.1995 doğum tarihim 27.05.2022 satÇevremde çin takvimine göre tutmayan yok. 1 kişi olmuştu ama o da takvime yanlış bakmış sonra birlikte bakınca gördük. Takvim tutuyor bemce
Kızın olucakbana da bakar mısın 20.12.1995 doğum tarihim 27.05.2022 sat
nasıl hesaplıyorsunuz ben yapamıyorum daKızın olucak
nasıl hesaplıyorsunuz ben yapamıyorum da
otomatik hesaplamadan yapıyorum erkek çıkıyor acaba ben mi yanlış yapıyorumİnternette hesaplamak için var canım
Bilmiyorum bende kız çıktıotomatik hesaplamadan yapıyorum erkek çıkıyor acaba ben mi yanlış yapıyorum
otomatik hesaplamadan yapıyorum erkek çıkıyor acaba ben mi yanlış yapıyorum