- Konu Sahibi fatmaustunn
-
arkadaslarım ben 15 agustos 1980 dogumluyum.şimdi yıla göremi bakıcaz 29 dan gün aldım yani 2008 olarak bakarsak tam 28 yasında mı oluyorum kafam çok karıştı eger 28 yasındayım dersem kız 29 yasındayım dersem erkek çıkıyo sene olarakmı hesaplıycaz......çin takvimi bir çok arkadasımda tuttu ben pek inanmıyorum bilimsel bakıyorum ama bir taraftanda hoşuma gidiyor yaa tutarsa.....bana biriniz anlatsın ne olur nasıl hesap yapıcam 26mayıs hamile kalma tarihim doğum tarihim agustos 1980
arkadaslarım ben 15 agustos 1980 dogumluyum.şimdi yıla göremi bakıcaz 29 dan gün aldım yani 2008 olarak bakarsak tam 28 yasında mı oluyorum kafam çok karıştı eger 28 yasındayım dersem kız 29 yasındayım dersem erkek çıkıyo sene olarakmı hesaplıycaz......çin takvimi bir çok arkadasımda tuttu ben pek inanmıyorum bilimsel bakıyorum ama bir taraftanda hoşuma gidiyor yaa tutarsa.....bana biriniz anlatsın ne olur nasıl hesap yapıcam 26mayıs hamile kalma tarihim doğum tarihim agustos 1980
canım bitirdiğin yaş 28 olduğu için 29 yaşına bakıcaksın çünkü ay olarakta bitirdin 28i o yüzden erkek canım tabi Allah bilir rabbim hayırlısını versin bir nefeste kurtarsına.s.
Ya kizlar ben nişeylar yaziyorum ama yazdiklarimi sonra göremiyorum yardim edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?