- 7 Ocak 2024
- 1.329
- 504
- 43
- 27
- Konu Sahibi annelikyolunda4
-
Benim ilk çocuğumda doğru çıktı , benim görümcemin kuzenimin arkadaşımın hepsi doğru çıktı ama ikincide yanlış çıktı o kadar güvenmişim ki bütün her şeyi pembe seçmiştim sepete eklemiştim doktor bana kız diyecek ve sepeti onaylicam diye bekliyordumÇin takvimine bakıp doğru çıkan var mı ??? İlk gebelik olduğu için her iki cinsiyetten birinde olabilir ama insan yine de merak ediyor. 26 yaşındayım ağustosta hamile kaldım kız diyor :) doğru çıkan var mı
Banada kız diyor bakalım :)Benim doğruydu, arkadaşımın kardeşine yaptım o da doğru çıktı. Hurafe tabiki ama eğlenceli zamanlar öğrenmeden öncesi
Banada kız diyor ama bakalım doğru mu çıkacak :)Benim ilk çocuğumda doğru çıktı , benim görümcemin kuzenimin arkadaşımın hepsi doğru çıktı ama ikincide yanlış çıktı o kadar güvenmişim ki bütün her şeyi pembe seçmiştim sepete eklemiştim doktor bana kız diyecek ve sepeti onaylicam diye bekliyordumkız gösteriyordu erkek çıktı ikinci
Kız mı erkek mi olucak onu söylüyor mesela ben 26 yaşındayım ağustosta hamile kaldım kız gösteriyor banaÇin takvimi nasıl bir şey çocuğun olacağı tarihi falan da söyleyebiliyor mu bilmiyorum artık doğru mu değil mi de ben de bilmediğim için soruyorum
Ben de birine baktırdım kadar çarkı diye bunu hiç yaptırmamıştım dediğimi yaptım yaklaşık on gün önce falan şu an hemen hemen hepsi çıkıyor bana 1bucuk ay sonra kız çocuğum olucagını dedı ama bilmiyorm olur mu ay bitsin de bakacağız önümüzdeki ay oluyor mu olmuyorKız mı erkek mi olucak onu söylüyor mesela ben 26 yaşındayım ağustosta hamile kaldım kız gösteriyor bana
Benimde ilk beldede kız gösteriyor bakalım ne olucak :) yapan çoğu kişi doğru diyor amaİlk gebeliğim ve bende yanlış çıktı. Çin takvimine göre kızım olacaktı ama bebeğimin cinsiyeti erkek
Nerden baktınız acaba ben bi kaç siteden bakıyorum hep farklıBende doğru çıktı
Cinsiyet . Bende
Eğlencesine bakmıştım.
Cinsiyet ne belli oldumuBenimde ilk beldede kız gösteriyor bakalım ne olucak :) yapan çoğu kişi doğru diyor ama
Yok daha 12 haftadayım 25inde gidicem bakalım :) sizin belli miCinsiyet ne belli oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?