çin takvimi diye bişi varmı??

havle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2009
7
0
ya arkadaşlar ben çin takvimi diye bişi duydum ve kafam karıştı böle bişi olabılırmı ya dogrumudur sizce?suan 10+2 hamıleyım merak edıyorum bende kaydirigubbakcemile3

var öyle bişi de, bizimki daha göstermediği için tutup tutmadığını bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

arkadaşların çoğununki tutuyodu çin takvimine göre ama benimki tutmadı:)takvime göre erkek olması lazım ama benim bi kızım olucak:))))gerçi biz hep kızımız olsun istiyoduk o ayrı.. senin adına da hayırlısı olsun

benimde çin takvimine göre erkek yazıyor ama benimde allahın izniyle kızım olacak.zaten böyle saçmalıklara ben inanmıyorum kızmı erkekmi onu en iyi rabbim bilir.senin adınada hayırlısı olsun canım...:ecrin_bebek:

saçmalıktan başka bişey değil canım.benim oğlum olacak,takvim kız diyordu.kimileri 'benimki tuttu doğru çıktı' diyor ya,zaten doğru çıkma oranı yüzde elli.onlarınkide tesadüf yani.az kalmış öğrenmene,ben 13.haftada öğrenmiştim oğlum olacağını.erkeklerde daha erken belli oluyor

bana da kız dedi oğlum olcakmış, zaten öyle bişey olsa gerçekten tutsa bilinmez mi Allah aşkına millet cinsiyet seçmek için ne paralar döküyor, nelerle uğraşıyor

ben de simdi baktım çin takvimine göre erkek diyor ama daha cinsiyeti belli değil :)) 12 haftalık doktor daha var dedi bakalım hayırlısı..

Canım boşver inanma.ışin eğlencesi oyalanıyoruz bizde öylesine.Gaybı bir tek Allah bilir.Rabbim yüreğinize göre versin inş. Hayırlı,sağlıklı olsunlar inş.

Canım boşver inanma.İşin eğlencesi oyalanıyoruz bizde öylesine.Gaybı bir tek Allah bilir.Rabbim yüreğinize göre versin inş. Hayırlı,sağlıklı olsunlar inş.

tabiki canım amenna :)))) Herseyin hayırlısı ne olursa olsun benden bi parça olucak en çok buna seviniyorum :)))) :1rolleyes:

tabiki canım amenna :)))) Herseyin hayırlısı ne olursa olsun benden bi parça olucak en çok buna seviniyorum :)))) :1rolleyes:

Evet canım çocuk isteyipte olmayan o kadar çok insan varki.Allaha şükürler olsun bizler bu güzelliği yaşayabileceğiz inş. izniyle.Önemli olan sağlıklı ve hayırlı olmaları.Allah herkesin gönlüne göre versin.....

bende de tutmadı..kız gösteriyordu,erkek olacak..ama rus takvimine göre tutuyor..bir de ona bak..

Ben de erkek diyordu erkek cikti. yüzde 50 tuttturma sansi var zaten, bazilarinda tutuyor bazilarinda tutumuyor.

Ama Cin takviminde kadinin bilgilerini soruyor oysa cinsiyeti belirleyen erkektir....

sirf bu yüzden sallama bir takvim bence de

bende pek ınanmıyorumda aslında suan benımde kız görünüyo bakalım tutacakmı takvim :)

kesinlikle inanmıyorum.14.haftadayım henüz kendini göstermedi bebişim.çin takvimi ve diğer cinsiyet belirleyicilerin hepsi kız diyor.rabbim bilir sağlıklı olsun kızı erkeği bir.ama ben hariç etrafımdaki herkez kız diyor ama benim içime erkek doğuyor hayırlısı artık

cnm seninki gibi bendede çin rus hepsi kız diyor ama benim oğlum olacak kısmetse! bende en başından beri hep erkek hissetmiştim şuan 28+4 teyim bence hislerine güven :)

benim çevremde tanıdıklarımın hepsi tutuyor, tutmayanına rastlamadım. benimde erkek görünüyor bakalım tutacakmı merak ediyorum. zaten %100 tuttuğu söylenmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…