• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cin 2 için Leep olmam gerekiyor. Bekarım. İstanbul'da doktor öneriniz var mı?

drinkherbaltea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2011
2
1
86
İstanbul
Merhabalar,

1,5 yıldır smear sonucumda çıkan Cin-1 ile takip ediyorum. 2 kez Zeynep Kamil'de kolposkopi oldum ve 2.cisinde Cin-2 çıktı ve leep önerdiler. Ancak Zeynep Kamil yapmıyormuş. 29 yaşındayım ve bekarım ve kürtaj tecrübem de yok. Kartal'daki hastaneye gittim ve genel ve lokal anestezi ile yaptıklarını söylediler. Ancak pek güvenemedim. Operasyonu yapacak doktor ile de tanışmadığımdan olabilir. Cerrahpaşa Hastanesi'ni de aradım. Prof.lardan ek ücret istiyorlarmış.

Çok stresliyim; doktorlar kötü konuşuyorlar ve en yakın zamanda leep olmam gerektiğini söylediler. Güvendiğiniz bir doktor ve sgk geçen uygun ücretli bir hastane var mıdır?

Acil yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...

d.

semiha şakir doğum evi var zeytinburnunda oraya git. doktor tavsiyesi de verebilirim.samimi arkadaşım var. özelden yazarsan bilgi veririrm

Merhaba geçmiş olsun öncelikle bende leep konizasyon operasyonu geçirdim benimki Kavacık medistate hastanesinde oldu yarım saatlik bir işlem panik atak olduğum için genel anestezi aldim. Operadyondan sonra Yaklasik 4 saat gözlem yapıldı as yni gün taburcu oldum ve 1 sene olacak geçen ay kontrollerim ve smear testi yenilendi hepsi temiz çıktı hatta doktorum operasyon gecirdigin anlaşılmıyor yara tamamen kapanmış dedi. Doktorum Nükhet Eryılmaz di tavsiye ederim.

Merhabalar,

1,5 yıldır smear sonucumda çıkan Cin-1 ile takip ediyorum. 2 kez Zeynep Kamil'de kolposkopi oldum ve 2.cisinde Cin-2 çıktı ve leep önerdiler. Ancak Zeynep Kamil yapmıyormuş. 29 yaşındayım ve bekarım ve kürtaj tecrübem de yok. Kartal'daki hastaneye gittim ve genel ve lokal anestezi ile yaptıklarını söylediler. Ancak pek güvenemedim. Operasyonu yapacak doktor ile de tanışmadığımdan olabilir. Cerrahpaşa Hastanesi'ni de aradım. Prof.lardan ek ücret istiyorlarmış.

Çok stresliyim; doktorlar kötü konuşuyorlar ve en yakın zamanda leep olmam gerektiğini söylediler. Güvendiğiniz bir doktor ve sgk geçen uygun ücretli bir hastane var mıdır?

d.
geçmiş oldun canım banada leep yapıldı ama bende cin1 varken 2 ye dönüşmesin diye yapıldı tabi leep öncesi dondurma işlemi yapıldı gerileme olmadığı için hemen cin1 olan bölgeyi kazıdılar
4 sene oldu çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok
benim anlamadığım neden cin1 de müdahele edilmedi sana

Tugan Bese mukemmel bir doktordur muayne ucretleri evet biraz fazladir ama emin olun tanisina durusuna beni kurtaracagina tek inandigim kadin dogum doktorudur..tavsiye ederim

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...al-sigiller-hpv-human-papilloma-virus.138541/ ARKADAŞLAR BU LİNKTEKİ FORUMU TAKİP EDİN BÜTÜN SORULARINIZIN CEVABI BURADA HPV ARTIK BİTTİ ÇÜNKÜ GEÇEN SENEKİ DÜNYA GENELİNDE YAPILAN JİNEKOLOJİ KONGRESİNDE HİV YANİ AİDS HASTALIĞININ VİRÜSÜ İÇİN YAPILAN ÇALIŞMALARDA MANTAR ÖZÜTLERİNİN TEDAVİSİ DENENİRKEN BU ÖZÜTÜN HPVYİ SİLDİĞİNİ TESADÜFEN KEŞFEDİYORLAR BU DA AHCC VE CORİOLUS MRL 4 SENEDİR BU ÇALIŞMAYI SÜRDÜRÜYORLAR İLAÇ OLARAK ÇIKMASI İÇİN 5 SENE GEÇMESİ GEREKİYOR(BİZZAT DOKTORUMUN BİLGİSİ KONGRE DÖNÜŞÜNDE KONUŞTUK!) YANİ İLACINA 1 SENE KALDI ÇALIŞMAYI YÜRÜTEN MYCOLOGY RESEARCH LABARATUVARLARI TÜRKİYEDE YOK İLAC ÇIKMADAN İLACIN DAHA GÜÇSÜZ BİTKİSEL VERSİYONUNU ÇIKARDILAR CORİOLUS MRL 500 MG GÜNDE 6 TANE KULLANILIYOR 6 AY RİSKLİ TİPLİYSE 1 YIL KULLANIYOSUNUZ YA SMEAR TEMİZ GELİYOR YA DA %95 ORANINDA BÜTÜN TİPLERİ ÖLDÜRÜYOR FOLİK ASİTLE KULLANILDIGINDA ETKİSİ ARTMIŞ YAPILAN CALISMALARI İNCELEYİN ÜZÜLMEYİN GÖZÜMÜZ AYDIN TANIDIĞI OLAN CORİOLUS MRLYİ YURTDIŞINDAN GETİRTSİN KULLANDIKTAN SONRA TEKRAR SMEAR ALDIRSIN !!!!!!!

Merhaba 5 ay önce leep oldum, iyileşme süreci iyi geçti. 1 ay cinsel ilişkiden korudum.... Şuanda idrar gelme hissim yok amelyat sonucu olduğunu düşünüyorum. Benzer bir etki yaşayam var mı?

Merhabalar,

d.
Merhaba siz atlatiniz mi hpv yi

Back