Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim tezgahım beyaz çimston kesinlikle çamaşır suyu kullanma bi kere çamaşır suyuyla bişeyler yaptım tezgaha damlayan yerlerin rengi açıldı damga damga direk göze çarpıyo çok üzülmüştüm sonra kendiliğinden koyboldu ben çifle temizliyorum
vakit ayırıp yardımcı olmaya çalştığınız için çok teşekkür ederim uzun süredir foruma giremediğim içn yazınızı geç gördüm kusura bakmayın lütfennn...eviniz çok güzel allah evinizden huzuru sağlığı bereketi ve sevdiklerinizi eksik etmesin iyi günler..valla o dediğinden mi benimki bilmiyorum. kiradayım ben yaptırmadım ama fotolara baktım benzio
bu simlilerden yani benmki. benimkine hiçbirşey olmadı şimdiye kadar. kirlenince bi çamaşırsuyu, ohh tertemiz. ilk günkü gibi. hatta ocaktan tencereyi alıp tezgahın üzerne koydum bikere yanlışlıkla, hiçbirşe olmadı. o zaman yanmadığını da anladım. süpe rbişey yani. kendi evime de öle yaptırmayı düşünüyorum. aşağıdaki linkte de evimin fotoları var. ordan tezgaha bakabilirsin. biraz uzak ama anlaşılır heralde. gene de istersen yakından foto koyabilirim.
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-...in-oglumdan-onceki-oglumdan-sonraki-hali.html
yeni mutfak yaptırdım tezgahım çimstone benim gibi tezgahı çimstone olan arkadaşlar tegahınızı ne ile temizliyorsunuz tezgahınıza çamaşır suyu kullanıyormusunuz acaba CADIARZUyorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar