- 9 Şubat 2010
- 18.848
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.024
- 1.123
- Konu Sahibi ZemheriPoyraz
-
Gören arkadaş olursa konu eskimiş falan demeden yorum yaparsa çok mutlu olurum
Çok teşekkür ederim, sitelerde yazılanlardansa kullananların yorumlarnı tercih ederim. Borcam düşünce bir şey olmadıysa korkulacak bir şey de yokMerhaba, ben Çimstone kullanıyorum. Kızım da kendi evinde kullanıyor. Çok çok memnunum.
Diğer malzemelere ne kadar dikkat edecek idiysek, buna da o kadar dikkat ediyoruz. Özel bir ihtimam göstermiyoruz.
Ağır kimyasallar kullanmanıza gerek olan bir yüzey yapısı yok. Bulaşık teline hiç bir zaman ihtiyacınız olmayacak. En fazla çift taraflı süngerle kolaylıkla temizlenir.
Ben Cif Likit Jel, Frosch Mutfak Yüzey Temizleyici, ve Arap Sabunu kullandım şimdiye kadar, hiç problem yaşamadım.
Üstüne kapak değil de dolaptan - yüksekten- bir iki Borcam devirdik. İyi denk geldi, bir şey olmadı. Olabilirdi de, ama öyle çok narin bir şey değil.
Üstünde bıçakla bir şey kesmedim ben, kesme tahtası kullanıyoruz, bir de zaten limon vs şeyleri tezgaha değdirmem ben. O yüzden bilmiyorum, değseydi ne olacaktı.
Onun dışında kullanımı temizlemesi çok kolay, konforlu, görünümü çok şık.
Güle güle iyi günlerde kullanın :)
Evet, onu aldım. Cuma gününe kadar takılacak inşallahFotoğraftaki çimstone mu?
Cif kremi hayatımdan çıkaracağım mecburen, yorumunuz için teşekkür ederimBen kullanıyorum için rahat olabilir sorunsuz bir şey limon da kestim tahtasız ekmekte kestim temizliğinde basit çamaşır suyu döküp sildik pütürlü deterjan kullanmadık bilemiyorum çizilebilir belki
Ay ne bileyim senin bildiğini, karşılaştığımız forum hiç bu konuya uygun değildiKeske bana sorsaydın. Asla eve sokulmaması gereken sey ne deseler cımstone tezgah derım. 1.5 yılda degıstırıp yerıne mermer yaptırdım
Ben komaya gırmıstım hatta gelen yardımcı kadınlar bıle ılallah etmıslerdı. Cay damlasa leke, her dk elınde bez. Bır de yaptırırken cok kolay temızlenıyor demıslerdı külliyen yalan. Camasır suyu, kımyasal, cıflemek, tellemek yasak. Nemli bezle sılecekmısım. Yahu burası mutfak, cay damladı sılıyorsun (ılık nemlı bezle) leke oldugu gıbı orda. Sonradan bu bas olmayacak ben cıldırıyorum bastım cıfı camasır suyunu. Sonra tezgah ılk gunki formunu kaybettı, sonra 1.5sene sonra degıstırdım komple mermer. Camasır suyu yapıp yıkıyorum. Val dok yala mutfagım. Cımstone dan kapı esıgıne tas bıle yapmamAy ne bileyim senin bildiğini, karşılaştığımız forum hiç bu konuya uygun değildidün taktılar tezgahı inşallah pişman olmam, mermeri bile buna tercih ettiğine göre çok sıkıntı çekmişsin.
Pazartesiden sonra mutfağın resimlerini yüklerim buraya, daha ankastre takılmadı, tam bitmiş halini koymak istiyorum. Fikre ihtiyacı olanlara çok faydası oluyor.
İnşallah seninle aynı kaderi paylaşmam, beyaz granit aradım yok benim memlekette satan, baktım olmuyor ben de değiştiririm ne yapayım. İş işten geçti bir kere şansıma artıkBen komaya gırmıstım hatta gelen yardımcı kadınlar bıle ılallah etmıslerdı. Cay damlasa leke, her dk elınde bez. Bır de yaptırırken cok kolay temızlenıyor demıslerdı külliyen yalan. Camasır suyu, kımyasal, cıflemek, tellemek yasak. Nemli bezle sılecekmısım. Yahu burası mutfak, cay damladı sılıyorsun (ılık nemlı bezle) leke oldugu gıbı orda. Sonradan bu bas olmayacak ben cıldırıyorum bastım cıfı camasır suyunu. Sonra tezgah ılk gunki formunu kaybettı, sonra 1.5sene sonra degıstırdım komple mermer. Camasır suyu yapıp yıkıyorum. Val dok yala mutfagım. Cımstone dan kapı esıgıne tas bıle yapmam
Kımyasalı cok kullanmıyorsan rahata baglamıssan super . Hemde pahalı yahu ucuzda degıl.İnşallah seninle aynı kaderi paylaşmam, beyaz granit aradım yok benim memlekette satan, baktım olmuyor ben de değiştiririm ne yapayım. İş işten geçti bir kere şansıma artık
Sadece lavabo yaptırdım, eski tezgahım 4 metreydi ve uzun tezgahtan çok bunalmıştım şimdiki tezgahım 2.30m fazlasıyla küçülttüm o yüzden geniş evyeyle yerden kaybetmek istemedim.Kımyasalı cok kullanmıyorsan rahata baglamıssan super . Hemde pahalı yahu ucuzda degıl.evyeyı butun mu yaptırdın sadece lavabomu?
Allah affetsin isminizi görünce cinsellik ile tezgah ne alaka diye bir 3-4 sn zihinde karmaşalar geçti
Bu arada bir fikrim yok tezgah ile alakalı
Yok ya aslında güzel birşey bence
Adım çıkmış dokuza inmez sekize, benim de evim var hayatım bütün ömür yatakta geçmiyor
Kknın bütün nimetlerinden faydalanmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?