CİMRİLİKTE NİRVANA

canım, ben de kızlar yazdıkça inanamadım. var ya böyle insanlar. seni de Allahım kurtarmış

ay yok ben parasını versem mutlu olcak, o net.
utanacak karakter olsa hesap nosu atar mı, arsız arsızz

Keşke işyerine gidip gayet sesli ve gürültülü bir şekilde iş arkadaşlarının yanında tümü bozuk olan 30 lirayı verip ''geçen gün benimle tanışmak istemiştin,ben olumsuz yanıt verince utanmayıp omurgasız gibi yol parana kadar hesapladığın 30 lirayı getirdim, Allah daha çok versin hadi selametle'' deseydiniz.

Okuduğuma inanamadım bu ne bea iğrenç
Geçmiş olsun canım. Çok duyuyorum artık cimri erkek muhabbetlerinide buda nirvanaya ulaşmış herhalde pess

Burada çok önce bdv ye biri konu açtığında verilmiş örneklerden var. Adam bi kızla birlikte oluyor işte bir sene sürüyor ilişkileri sonra kız ayrılmak istiyor. Adam bir hesap gönderiyor o bir sene boyunca ne yemiş içmiş ne harcamışsa onu yazmış onun parasını istiyor. Sen gene ucuz kurtulmuşsun bir yemek bi yol. O açılan konuda şuydu kız öğretmen biri gelip akrabımız var görüşmez misiniz diye baskı kuruyor kız tamam diyor sonra adam geliyor baska bi ilden yemek yiyorlar kız bi meyve suyu bi pasta. İşte görüşüyorlar sonra kız mesaj atıyor olmaz diye uygun görmemiş. Adam yol parası ve yemek ucretini istiyor bildiğin bir de çingenelik yapıyor. Yani tek değilsin

gönder parasını ki herkes parası kadar konuşsun...hatta 35 lira gönder ki gözü doysun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…