- 17 Ocak 2012
- 2.055
- 1.465
- 373
- Konu Sahibi pinkworld89
-
Gercekten bu parayi istedigini dusunmuyorum.
Sadece sinirlenmis ve sininde sinirlenmeniz icin boyle bisi yapmis.
Evet burdan bakincada terbiyesizlik fakat zekice oldugunu itiraf edemeden duramicam.
Lafim size degil.
Ugradiginiz terbiyesizligede degil.
Yontemi begendim diyelim.
Allah kurtarmış koşarak uzaklaşın sizi tanıştıran kişiye verin parayı gitsin
zekice mi, bence çok aptalca
gerçekten şunu zekice bulduğunuza inanamıyorum. ne kadar zavallı ve ezik olduğunu düşündürmenin neresi zekice ?
ayrıca sinirlenmekten çok bu kadar basit bir insanla vakit harcamamdan iğrendim..
iyi çok beğendiyseniz siz de kullanırsınız.....
Bence ayni seyi o dusundugu icin bu mesaji atmis.
Evet kullanicam merak etmeyin.
Ne kadar sinir bozmada etkileyici ildugunu gordum.
Allah Allah ne tuhaf insanlar var.Verin gitsin bu paçozun parasını kimbilir aklından neler geciyordur dangalağın.Bu kendini kabul edecek birini bulana kadar sermayesini koruyor anlaşılan.Her buluştuguna beni istemiyo musun ,o zaman ver sermaye mi gibi bişey yapiyo demek ki ve ona dogal geliyor istedigine gore.Komik bir durum aslında gulesim de geldi.Neyse.
evet ne kadar terbiyesizce ve zeka yoksunu bir tutum olduğunu da gördünüz. kendinize yakıştırıyorsanız mutlaka kullanın..
Ok. Sizin ne dusundugunuz cok onemli degil. Kullanirim ben bunu merak etmeyin.
okbu zihniyeti taşıyan bir insanın ne bu konu hakkındaki fikrini ne de yapcağı şeyi merak ediyorum... demek ki bu tür insanlar aramızda da var ne yazık..
Yanii az cok herkes birini biriyle tanıştırıyorsa huyunu cinsini bilir ki buda arkadaşının gündelik takıldığındaki halinden anlaşılcak birşey pintilik.. tuaf ciddenıban isticem muhattap olmak istemiyorum arkadasım da parayı almıyo
ayrıca bunu bana uygun gören arkadaşla da ilişkimi gözden geçircem, insan hiç mi anlamaz ya.
kızlar merhaba, kk'yı sürekli takip ederim. bugün de üye oldum. sinirlerim bozuk.
iki gün önce biriyle görüştük, arkadaşımın bir arkadaşı, biraz görücü usulü oldu. bi cafeye gittik, konuştuk ettik ama ben ısınamadım.tamam arkadaş olarak görüşürüm ama öyle romantik bir ilişki olamaz çünkü kafalarımız da uymadı bana göre.
neyse ben eve gelince nazikçe bu anlamda bir şey hissetmediğimi söyledim.
gelen mesaj:
yol parası...5,5
pasta:13
kahve:8
çay:4
toplam 30.5 borcun var demiş. tiksindim ya
ben buna ne cevap veriyim.
orda da bana vermedi hesabı zorla ödedi.
güleyim mi ağlayayım mi adam 50 kuruşu da yazmış, bari düz 30 yazaydın..
ben şimdi ne yapayım ?parasını mı yollayayım direkt mi engelliyim. bişey de demek istiyorum bu manyağa.
yardım edin kızlar.
kızlar merhaba, kk'yı sürekli takip ederim. bugün de üye oldum. sinirlerim bozuk.
iki gün önce biriyle görüştük, arkadaşımın bir arkadaşı, biraz görücü usulü oldu. bi cafeye gittik, konuştuk ettik ama ben ısınamadım.tamam arkadaş olarak görüşürüm ama öyle romantik bir ilişki olamaz çünkü kafalarımız da uymadı bana göre.
neyse ben eve gelince nazikçe bu anlamda bir şey hissetmediğimi söyledim.
gelen mesaj:
yol parası...5,5
pasta:13
kahve:8
çay:4
toplam 30.5 borcun var demiş. tiksindim ya
ben buna ne cevap veriyim.
orda da bana vermedi hesabı zorla ödedi.
güleyim mi ağlayayım mi adam 50 kuruşu da yazmış, bari düz 30 yazaydın..
ben şimdi ne yapayım ?parasını mı yollayayım direkt mi engelliyim. bişey de demek istiyorum bu manyağa.
yardım edin kızlar.
10 bin miiii10 bin mi istemiş, bunun akrabası olmasın
yok bişey demedim daha
Kimin yol parası o?? Senin masraflar da dahil mi?
Yeni kıyafet 150, makyaj 50, saç 50 de.. 30 u çıkar, gerisini yatırsın.. Allah kurtarmış beni deyiver..
Bence verme bi tecrübe kabul et devam et yolunaıban isticem muhattap olmak istemiyorum arkadasım da parayı almıyo
ayrıca bunu bana uygun gören arkadaşla da ilişkimi gözden geçircem, insan hiç mi anlamaz ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?