• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri sevgili

Ecem_99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2019
41
14
3
34
Kızlar ben ücretli öğretmenim sevgilim meb de idareci yaklaşık 1 yıldır bir beraberliğimiz var.ondan kat be kat az kazanmama rağmen dışarı çıktığımızda bir o öder bir ben öderim.Gelelim asıl konuya benim bilgisayarım uzun zamandır bozuktu erkek arkadaşım bilgisayarını yaptirana kadar benim tabletimi kullan bos duruyor zaten dedi kabul ettim bende 1 aydır tabletini kullanıyordum dün konuşurken bilgisayarını ne zaman yaptiracaksın falan dedi bozuldum çünkü şu an boşum kyk borcu ödüyorum biliyor ,parası var mi yaptırabiliyor mu acaba diye düşünmedi istedi resmen daha önce yaptığı cimrilikleri goz ardı ettim ama bu koydu.siz ne düşünürdünüz bu konuda bozulmakta haksız miyim?(hesabi bir o öder bir ben diye vurgulamamin sebebi erkek arkadaşını kullanan beklentileri olan biri olmadığımı vurgulamakti bunu bi ayrıcalık olarak sunmadım kızlar bence de olması gereken bu zaten )

Son düzenleme:
Kızlar ben ücretli öğretmenim sevgilim meb de idareci yaklaşık 1 yıldır bir beraberliğimiz var.ondan kat be kat az kazanmama rağmen dışarı çıktığımızda bir o öder bir ben öderim.Gelelim asıl konuya benim bilgisayarım uzun zamandır bozuktu erkek arkadaşım bilgisayarını yaptirana kadar benim tabletimi kullan bos duruyor zaten dedi kabul ettim bende 1 aydır tabletini kullanıyordum dün konuşurken bilgisayarını ne zaman yaptiracaksın falan dedi bozuldum çünkü şu an boşum kyk borcu ödüyorum biliyor ,parası var mi yaptırabiliyor mu acaba diye düşünmedi istedi resmen daha önce yaptığı cimrilikleri goz ardı ettim ama bu koydu.siz ne düşünürdünüz bu konuda bozulmakta haksız miyim?

Harcamaları paylaşmanız doğru olan zaten. Çalışmıyor ya da az kazanıyorsunuz diye kimse sizin harcamalarınızı karşılamak mecburiyetinde değil.

Tableti geri istemek için sormamış olabilir, insanlar gayri ihtiyari böyle şeyler sorabilir laf arasında. Eğer sırf bunu sormak için aramadıysa alınganlık etmeye gerek yok. Çok acil ihtiyaç değilse başkasının (sevgilim de olsa) elektronik eşyasını kullanmaya sıcak bakmıyorum ben.

Daha önceki cimrilikler hakkında fikrimiz olmadığı için yorum ancak bu kadar oluyor.

Kızlar ben ücretli öğretmenim sevgilim meb de idareci yaklaşık 1 yıldır bir beraberliğimiz var.ondan kat be kat az kazanmama rağmen dışarı çıktığımızda bir o öder bir ben öderim.Gelelim asıl konuya benim bilgisayarım uzun zamandır bozuktu erkek arkadaşım bilgisayarını yaptirana kadar benim tabletimi kullan bos duruyor zaten dedi kabul ettim bende 1 aydır tabletini kullanıyordum dün konuşurken bilgisayarını ne zaman yaptiracaksın falan dedi bozuldum çünkü şu an boşum kyk borcu ödüyorum biliyor ,parası var mi yaptırabiliyor mu acaba diye düşünmedi istedi resmen daha önce yaptığı cimrilikleri goz ardı ettim ama bu koydu.siz ne düşünürdünüz bu konuda bozulmakta haksız miyim?
ben sızı haksız buldum
napsaydı sıze yenı bılgısayar mı alsaydı
yaptırana kadar bosta kalma benımkını kullan demıs ama sız omurluk nıyetlenmıssınız sanırım
ben evlenene kadar hıc bır sevgılıme hesap odetmedım kımsenın hakkının gecmesını ıstemem ya alman usulu olur ya ben oderım cok rahatsız olurum bırı yedıgımı ıctıgımı odese
nişanlıyken bıle ben odedım hep , ılerde bırgun bende sana sunu yaptım bunu yaptım dıyemesın kımse sahsen babamda boyle yetıstırdı benı kımsenın bırseyını alma kımseden borc alma kımseye mınnet etme dıye

adam haklı yanı ona da lazım olmus demek kı sonucta elbet yaptıracaktınız bılgısayarınızı bır an once yaptırırsınız

belki de laf olsun diye sormuştur

yaptır tableti ve dememiş

ya da yaptırılamayacak durumda ise yenisini hediye edecektir

bir de cidden bilgisayar kaç liraya yaptırılır ki benim gibi cahildir bilmiyordur
300 tl fiyat almistik hediye almaz resmiyet kazanmamış iliskimden pahalı hediye kabul etmem bilir

ben sızı haksız buldum
napsaydı sıze yenı bılgısayar mı alsaydı
yaptırana kadar bosta kalma benımkını kullan demıs ama sız omurluk nıyetlenmıssınız sanırım
ben evlenene kadar hıc bır sevgılıme hesap odetmedım kımsenın hakkının gecmesını ıstemem ya alman usulu olur ya ben oderım cok rahatsız olurum bırı yedıgımı ıctıgımı odese
nişanlıyken bıle ben odedım hep , ılerde bırgun bende sana sunu yaptım bunu yaptım dıyemesın kımse sahsen babamda boyle yetıstırdı benı kımsenın bırseyını alma kımseden borc alma kımseye mınnet etme dıye

adam haklı yanı ona da lazım olmus demek kı sonucta elbet yaptıracaktınız bılgısayarınızı bır an once yaptırırsınız

Yaw 1 ay olmuş temelli istesem söylerdim
Harcamaları paylaşmanız doğru olan zaten. Çalışmıyor ya da az kazanıyorsunuz diye kimse sizin harcamalarınızı karşılamak mecburiyetinde değil.

Tableti geri istemek için sormamış olabilir, insanlar gayri ihtiyari böyle şeyler sorabilir laf arasında. Eğer sırf bunu sormak için aramadıysa alınganlık etmeye gerek yok. Çok acil ihtiyaç değilse başkasının (sevgilim de olsa) elektronik eşyasını kullanmaya sıcak bakmıyorum ben.

Daha önceki cimrilikler hakkında fikrimiz olmadığı için yorum ancak bu kadar oluyor.

Bence de cimri. Acaba incelik bilmrdipinden mi diye biraz zaman ver istersen. Sonra konuş, çok kronik değilse aşılabilir cimrilik. Ama yaşan tarzıysa bence korkunç bir durum

Bence de cimri. Acaba incelik bilmrdipinden mi diye biraz zaman ver istersen. Sonra konuş, çok kronik değilse aşılabilir cimrilik. Ama yaşan tarzıysa bence korkunç bir durum
Yoo gayet düşünceli bu ilk cimriliği değil vereceğim yarın hemen

sevmiyorum cimri erkegi. iliskiniz ciddiyse, ozaman bi laptopun lafi mi olur. aliversin, madem durumu senden kat kat iyi. sevmiyorum boyle cebinde akrep olan insanlari.
Laptop değil tablet ben de öyle düşündüğüm için aldım ama yarın götürüp vereceğim

Cimri adamdan uzak dur ama seviyorsan açık açık söyle bu cimriliğinden bıktım de utansın biraz kendine çeki düzen versin atanmış üzerine idareci size hesap ödetmesi bile saçma

Cimri adamdan uzak dur ama seviyorsan açık açık söyle bu cimriliğinden bıktım de utansın biraz kendine çeki düzen versin atanmış üzerine idareci size hesap ödetmesi bile saçma
Ilk tanistigimizda 5 6 ay sabah 10 da buluşup 6 ya kadar yemek yemezdik ben ısmarlamaya başlayınca ayak uydurdu yeni yeni:)

Adam sana bir bilgisayar alıversin'cileri anlamıyorum ben.
Niye alsın arkadaş?
Ücretli öğretmen olabilirsiniz, iyi kötü elinize para geçiyor.
Tamir ücretini taksitle ödeyebilirsiniz.
Sevgiliniz olmasaydı ne yapacaktınız?
Adam atanmış ve idareci diye size sponsor olmak zorunda değil.
Evli değilsiniz,nişanlı değilsiniz.
Adam cimri mi bilemem ama siz beklenti içinde gibisiniz.

Adam sana bir bilgisayar alıversin'cileri anlamıyorum ben.
Niye alsın arkadaş?
Ücretli öğretmen olabilirsiniz, iyi kötü elinize para geçiyor.
Tamir ücretini taksitle ödeyebilirsiniz.
Sevgiliniz olmasaydı ne yapacaktınız?
Adam atanmış ve idareci diye size sponsor olmak zorunda değil.
Evli değilsiniz,nişanlı değilsiniz.
Adam cimri mi bilemem ama siz beklenti içinde gibisiniz.
Tablet neden almıyor demiyorum tekrar okuyun elim sıkışık biliyor neden kullanmadığı şeyi 1 ay bile olmadan istiyor diyorum

Tablet neden almıyor demiyorum tekrar okuyun elim sıkışık biliyor neden kullanmadığı şeyi 1 ay bile olmadan istiyor diyorum diyorum
nerdeyse 1 ay beklemıs bellı kı yaptırmayacak arada bır de olsa lazım oluyor barı ısteyeyım nasıl olsa bılgısayarını mecbur yaptıracaktır demıstır duz mantık
mevzu tablet falan degıl mevzu ıyı nıyetle yardımcı olmak ıstedıgı kısının bu kadar rahat davranması adam bundan rahatsız olmus olabılır

Back