• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciltteki izler

merveakz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Bebeğim 7 buçuk aylık ve 4 buçuk aylıkkenden beri bu cildindeki döküntüler biri çıkıyor biri kayboluyor yada iz kalıyor gezmedik doktor bırakmadım birisi diyor egzama birisi diyor uyuz birisi diyor böcek ısırkğı birisi diyor alerjik ne olduğunu bulamadılar ve git gide bütün vücuduna yayılıyor genelde terleyen yerlerinde ayak ve el bileklerinde göbeğin koltuk altında ensesinde var bilen birisi bi yardımcı olabilirmi yaşayan varmı yada

Eklentiler

• IMG_9580.webp
    IMG_9580.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_9579.webp
    IMG_9579.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_9578.webp
    IMG_9578.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_9581.webp
    IMG_9581.webp
    78,9 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_9559.webp
    IMG_9559.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_9494.webp
    IMG_9494.webp
    26 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_9183.webp
    IMG_9183.webp
    60,7 KB · Görüntüleme: 27
alerji testi yapılmadı mı?

Bebeğim 7 buçuk aylık ve 4 buçuk aylıkkenden beri bu cildindeki döküntüler biri çıkıyor biri kayboluyor yada iz kalıyor gezmedik doktor bırakmadım birisi diyor egzama birisi diyor uyuz birisi diyor böcek ısırkğı birisi diyor alerjik ne olduğunu bulamadılar ve git gide bütün vücuduna yayılıyor genelde terleyen yerlerinde ayak ve el bileklerinde göbeğin koltuk altında ensesinde var bilen birisi bi yardımcı olabilirmi yaşayan varmı yada

Böcek ısırdığı denmiş yatağını her şeyi temizleyip ilaçladınız mı?
Alerji diyen doktor alerji ilacı vs verdi mi verince rahatlamadı mı?
Uyuz için kazıntı alıp baktılar mı? Sizde de kaşıntı var mı? Uyuz tedavisi denendi mi?
Eğitim araştırma hastanesine gitmenizi öneririm kapsamlı bir bakılsın

Back
X