Sivilceli Ciltler ciltteki gözenekler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

selma_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
63
0
Arkadaşlar, cildimi hergün temizliyorum ama geniş geniş gözeneklerimi nasıl sıkılaştırıp kapatabilirim bilemiyorum.

Geçen gün lancomda bir krem gösterdiler 115ytl dediler. acaba evde yapılabilecek birşey veya uygun bir krem bileniniz var mı?

kil maskesi kullanbilrisin gözenekelrin en derine işleyerek orda yağ birikintiklerini kurutuyor sonra vücut onları atıyor bu atma süresince gözenekler açık kalıyor ama düzeli kullanımda
atılacak birşey kalmadığından sadece diplerinde yağın oluşmasını engelliyor.soran da gözenekeler kapanıyor bende işe yaradı, ama elma sireksinide çok övülüyor bu konuda onuda denemek istiyorum ben

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar benım bır arkadasım var qozeneklerı cok acıktı ve sivilce izleri vardı ama sımdı onlardan eser yok naptıqını sordum vebabası aktar onun dediki her banyoda yuzumu keseledim ama bastırmadan nazıkce . . ben denemedım ama paylaşmak istedim =)

o zaman ne yapıyoruz banyoda yüzümüzü hafif keseliyor bol a vitamini tüketip, la roche tonik ve nemlendirici kullanıyoruz, haftada birde kil maskesi yapıyoruz mis gibi bir cilde sahip oluyoruz

umarım la roche bulabilirim nette arastırdım baya bir etkili ürünmüş herkes memnun fiyatı fazla biraz ama adanda bulabilirmiyim bilmiyorum

la roche keinlikle işe yarıyor..ben genellikle tonik yerine soda yada buz sürüyorum yüzüme onlarda sıkılaştırıyor.daha sonra la roche posay kremi we mükemmel bi cilt

arkadaşlar ben bi de dead sea dogal mineraller içeren çamur maskesini kullanıyorum haftada bir .. o da iyi geliyo siyah noktalarımda azalmalar war sanki..

lütfen biri bana yardım etsiiiiin.benimde gözeneklerim çok büyük ve aynaya bakmaktan nefret eder oldum.makyaj yapmak bile istemiyrm.çünkü gözenekleri kapatmak için bütün fondöteni yüzüme boca ediyrm ve sonuç mu.tabiki fiyasko.kısaca benim gözeneklerimi kim sıkılaştırırsa dilesin benden ne dilerse...

Son düzenleme:
Bence ilac gibi kimyasal urunler veya kozmetik urunler kullanmayin. Dogal urunler kullanin. Bizim ciltlerimiz henuz cok taze ve genc, onlari kimyasal maddelerle yormak istemeyiz degil mi?
Mesela zeytinyagi ozlu sabunlari kullanabilirsiniz. ya da kukurtlu sabun.
Tonik niyetine ise maden suyu, gul suyu, elma sirkesinden biri.
Haftada 2-3 kez kil maskesi. Ve nemlendirici.
Gayet ucuz ve zararsiz urunler bunlar.

ya arkdşlr bnm kuzenm suratmla oynadıı burnumda ki sözde syh noktayı çıkarack ama burnmda kızarklık oluştu ve o siyah nokta yeri açıldıı gözenegi ne yapablrmm ltfn yardımmmm

Bir yerde maden suyu ciltte tüylenme yapıyor diye okumuştum doğru mudur?

arkadaşlar lavanta yağı gözenekleri sıkılaştırıyor diye duydum ama denemedim ben yapıcam inş iyi gelir sonuçu sizede söylerim =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…