ciltteki akne izleri!

sezer06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
101
0
46
Konya
kızlar bende akne hastalığı var.bundan 4 yıl önce roaccutan die bi ilaç kullandım 6 ay.sivilcelerim genelde kalça ve kasıkta çıkıyodu.hepsi geçti.fakat mor mor iz kaldı kalçalarımda.ne yapmalıyım.tretin kullandım geçmedi.öneriniz varmı acaba.peeling felan işe yararmı.veya lazerle yaptırabilceğim bi yöntem varmıdır.yaza evlencem böle evlenmek istemiyorum

canım bence estetik cerrahla konuş önceden. internetten numarasını bul. ne tür yöntem uyguluyor ön görüşme yap. randavu al bir görün önce. büyük ihtimal geçicidir.

bende ankullanmıştım roakutan.gerçekten etkili.benimde izler kaldı ama birşey yapamadım.bir ara kimyasal peeling yaptım işe yaramadı.krem falanda fayda etmiyor.sen bir çözüm bulursan yaz canım.aslında bende lazer falan düşünüyorum ama şuan bebeğim var emziriyorum

bende zoretanın kullandım 7 ay..kalan kırmızı ve kahverengı izler oldu yüzümde..hafıftıler..ama yınede gıttım..doktorum haftada 3 gun kullandığım 2 aylık tedavı verdı..differin jel..önce doktorunuza danışın ama..

Kırmızı sivilce izlerine bephantene krem öneririm arkadaşlar. Sadece geceleri uyumadan önce ince bir tabaka sürüp yatın. Devamlı 3 ay kullanımda artık izlerinizin farkedilmediğini görüceksiniz. Cilt yenilenmesine yardımcı oluyo zaten içeriğinde de var. Kremini kullanmanızı öneririm merhemini değil.

benimde arkadasim kullandi o ilaci simdi doktoru izler icin contratubex vermis onu kullaniyo.

Kırmızı sivilce izlerine bephantene krem öneririm arkadaşlar. Sadece geceleri uyumadan önce ince bir tabaka sürüp yatın. Devamlı 3 ay kullanımda artık izlerinizin farkedilmediğini görüceksiniz. Cilt yenilenmesine yardımcı oluyo zaten içeriğinde de var. Kremini kullanmanızı öneririm merhemini değil.

canım bephantene'nin kremini kullan demişsin, bu eczanelerde fiş şeklinde satılan mavi-beyaz kremden bahsewdiyosun değil mi?

Merhaba kızlar...benımda akne izleri vardı...hala var ama tedavi daha yeni basladim...ama yenede cok daha az var şuan...benim ilacim XXXXXXXXXXXXrusça ama google tercume yapıp anlıya bilirsiniz...ben bu tozu Rusyadan getiriyorum...sicak suyla karıstırıp maska gıbı yüze suruyorum...15 dakika sonra yikiyorum...yıkıyınca da bir scrab gibi surtmek lazzim hafif...hemen sonra cok guzel beyazlamis bir cilt olur...ama dokununca hiss edersiniz sanki milyonca küçük igneler batirıyorlar yuzume...bu normal...sonraki gün surat kirmizi olur..ve 2-3 gun sonra soyumaya baslar...bazilerin cok daha kirmizi ve cok daha soyunla ola bilir...ama benimki mesale yagli cilt ve bana ne fazla kirmizilik ne da soyulma oluyor...ama kan dolasimi cok cok artiyor ve o nedenle lekeler gidiyorlar...cok güzel bir sey...hassas cilt se haftada 1 defa ama ben 2-3 defa yapıyorum...cuma günü yapmak en güzel...pazartesine kadar fazla bir sey belliolmaz...size güzellik diliyorum...ve bir soru olursa buyrun sora bilirsiniz...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X