Patlıcan yapıyor dışının siyahlığı geçiyor kararma ondan, kabakta yapıyor kabuğunu soyunca yeşilimsi oluyor.Merhaba arkadaslar. Az once firina kabak, havuc, patates ve patlican attim. Iki uc dakika sonra cildimde kararma ve parcalanma fark ettim. Tarim ilaci veya havuctan suphe ettim ve yemek icime sinmedi. Ziyan olsunlar da istemiyorum. Bunun sebebi ne olabilir, yememde sakinca var midir? Ilk defa boyle bir seye rastliyorum.
İlk kez mi yapıyorsun acaba ilk bunu merak ettimMerhaba arkadaslar. Az once firina kabak, havuc, patates ve patlican attim. Iki uc dakika sonra cildimde kararma ve parcalanma fark ettim. Tarim ilaci veya havuctan suphe ettim ve yemek icime sinmedi. Ziyan olsunlar da istemiyorum. Bunun sebebi ne olabilir, yememde sakinca var midir? Ilk defa boyle bir seye rastliyorum, renk giderek yayiliyor ve parmak uclarimda uyusma var.
Soyulan derin değilHepinize cok cok tesekkur ederim. Bicak kullanmadim, soyucu kullandim, buna ragmen parmak uclarim ve avcum catlak catlak oldu, derim parca parca soyuluyor, renk de avcuma kadar yayilmis durumda su an. Manav bir seyler mi cevirdi diye dusunecektim neredeyse cunku patatesin birinde cok kotu bir koku vardi, hepsi birbirine karisinca reaksiyon olmus olabilir, haklisiniz. Cildim cok hassastir zaten diyecegim ama arkadasimin da elleri mahvoldu. Yiyoruz, bir daha yazamazsam elveda kadinlar kulubu. :)
Deriniz soyulmuyor , kabağın yapışkanlığı o , çok garipsiniz cidden .Hepinize cok cok tesekkur ederim. Bicak kullanmadim, soyucu kullandim, buna ragmen parmak uclarim ve avcum catlak catlak oldu, derim parca parca soyuluyor, renk de avcuma kadar yayilmis durumda su an. Manav bir seyler mi cevirdi diye dusunecektim neredeyse cunku patatesin birinde cok kotu bir koku vardi, hepsi birbirine karisinca reaksiyon olmus olabilir, haklisiniz. Cildim cok hassastir zaten diyecegim ama arkadasimin da elleri mahvoldu. Yiyoruz, bir daha yazamazsam elveda kadinlar kulubu. :)
Ilk kez yemek yapmiyorum tabii, 34 yasindayim. Arkadasim 43 yasinda, epey bir yildir yemek yapiyoruz. Ellerimi cok guzel yikadim, kabagin yapiskanligi coktan gecti zaten ilk onu soymustum. Anlayamadigim sey renk degisiminin yaninda uyusma hissetmem oldu.
Ilk kez yemek yapmiyorum tabii, 34 yasindayim. Ellerimi cok guzel yikadim, kabagin yapiskanligi coktan gecti zaten ilk onu soymustum. Anlayamadigim sey renk degisiminin yaninda uyusma hissetmem oldu.
Bişey olmaz merak etmeyin alerjiniz yoksa zararı olmazIlk kez yemek yapmiyorum tabii, 34 yasindayim. Ellerimi cok guzel yikadim, kabagin yapiskanligi coktan gecti zaten ilk onu soymustum. Anlayamadigim sey renk degisiminin yaninda uyusma hissetmem oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?