- 3 Şubat 2016
- 146
- 100
- 33
- 34
- Konu Sahibi Turkuazevim
-
İzledim çok cezbedici gösteriyolar kafam karıştı söyledikleri kadar pratikse biz niye çatır çatır eziyet çekiyoruz diyekullanışlı olduğunu sanmıyorum onların.
video varsa izleyin.
Bende sorsamBen kalıp agdayı eritip alıyorum ama sadece bıyıklarımı acımıyor desem yalan olur,
Agda her türlü acır bence.
Ben kare böyle kalıp sert olanı kırıyorum bi tencerem var küçük içinde ocakta eritiyorum biraz sogumasını kıvam almasını bekliyorum spatulayla alıp bi iki üfleyip sürüyorum bıyık bölgeme,ısıtır ısıtmaz su gibi oldugu için sürmek imkansız ve cildi yakabilir.Bende sorsam
Kalıp ağdayı nasıl ısıtıyorsunuz??
Ben minik kutu şeklinde olanları alıp bı kapta suyun içinde ısıtıyorum
Veet in kalem ağdası var kaş bıyık için gördünüz mü hiç sıcak suyu bardağa koyup kalemi de bardağa bırakıp bekliyosunuz ama çok sene geçti üzerinden 4 5 yıl hala var mıdır bilmiyorum çok yumuşak alıyor o bıyığıBen kare böyle kalıp sert olanı kırıyorum bi tencerem var küçük içinde ocakta eritiyorum biraz sogumasını kıvam almasını bekliyorum spatulayla alıp bi iki üfleyip sürüyorum bıyık bölgeme,ısıtır ısıtmaz su gibi oldugu için sürmek imkansız ve cildi yakabilir.
ben istanbula evlendim başka bir memlekettenim uzun zamandır memleketimde ağdacım değişmez. Annemlere gittikçe ağdaya gidiyorum ayda bir özel bişey varsa sabah gidip akşam geliyorum bende heryere gidemeyenlerdenim. Onun için soruşturuyorum kullanan bilen var mı diyeİlla ondan yapmanız şart mı ?
Ben sesunun ağda makinasını aldım. Kendi işimi kendim görüyorum. Tak fişe yarım saatte ısınıyor.
Kuaförlerden tiksiniyorum zaten. Çok mecbur kaldığım da tek bir yer var oraya gidiyorum.
Hiç görmedim.Veet in kalem ağdası var kaş bıyık için gördünüz mü hiç sıcak suyu bardağa koyup kalemi de bardağa bırakıp bekliyosunuz ama çok sene geçti üzerinden 4 5 yıl hala var mıdır bilmiyorum çok yumuşak alıyor o bıyığı
Hala satılıyor mu bnd bilmiyorum arık çıkmadığı için almıyorum ben . Ayda yılda bir bir iki görüyorum cımbızla çekiyorumHiç görmedim.
Diger şu elde ısıtıp yapıştırıosun ya ondan denedim ama bütün yüzümü yoldu yara yaptı.
Ay keşke çıkmasa bende de :)Hala satılıyor mu bnd bilmiyorum arık çıkmadığı için almıyorum ben . Ayda yılda bir bir iki görüyorum cımbızla çekiyorum
Resmini buldum internette.Hiç görmedim.
Diger şu elde ısıtıp yapıştırıosun ya ondan denedim ama bütün yüzümü yoldu yara yaptı.
Yarın bakıcam bi bulursam denerim.Eki Görüntüle 2045186
Resmini buldum internette.
İnş işe yarar sizde. Pratik bişey eziyeti yok.Yarın bakıcam bi bulursam denerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?