• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciltte donan bezsiz ağda kullanan var mı?

Turkuazevim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
146
100
33
34
Merhaba hanımlar;
İnstagramda gördüm ciltte donan bez kullanılmayan acısız olduğu vaat edilen bir ağda gördüm kullananınız var mı acaba ben sadece ağda yapan temiz bir merkeze gidiyorum 140 150 den aşağıya çıkamıyorum
Evde kendim becerebilir miyim zararlı mıdır kullanan bilen var mı acaba ?

Marka yazmak istemedim yanlış anlaşılma olur diye böyle minik minik parçalar sonra ısıtılıyor normal ağda gibi cilde sürünce biraz bekledikten sonra donuyormuş kenarını kaldırıp çekiyormuşuz.

Ben de kendim yapamıyordum
Hatta ağdacım eve geliyordu

4-5 saatte ancak cıkıyorduk
Bi ay gelemedi
Bende marketten ağda bezi ve ılık ağda aldım
Tam anlamıyla komple vücut yapabilmem bir hafta sürdü:))
Tabi aaa nasıl açıyor:))
Ama şimdi yarım saatte mis gibi alıyorum
O agdadan aldım ama duruyor öyle ben kullanamdım

Ben kalıp agdayı eritip alıyorum ama sadece bıyıklarımı acımıyor desem yalan olur,
Agda her türlü acır bence.

Bende sorsam
Kalıp ağdayı nasıl ısıtıyorsunuz??
Ben minik kutu şeklinde olanları alıp bı kapta suyun içinde ısıtıyorum
Ben kare böyle kalıp sert olanı kırıyorum bi tencerem var küçük içinde ocakta eritiyorum biraz sogumasını kıvam almasını bekliyorum spatulayla alıp bi iki üfleyip sürüyorum bıyık bölgeme,ısıtır ısıtmaz su gibi oldugu için sürmek imkansız ve cildi yakabilir.

Bu ağda da tamamen acısız değilmiş ama çık az hissediliyor yazmışlar. Aklımı çeliyor çok canım yanıyor benim özellikle tatil sonrası. Yanık tenle hemen gitmiyorum tabi ama 1 ay beklesemde zor oluyor

Ben kare böyle kalıp sert olanı kırıyorum bi tencerem var küçük içinde ocakta eritiyorum biraz sogumasını kıvam almasını bekliyorum spatulayla alıp bi iki üfleyip sürüyorum bıyık bölgeme,ısıtır ısıtmaz su gibi oldugu için sürmek imkansız ve cildi yakabilir.
Veet in kalem ağdası var kaş bıyık için gördünüz mü hiç sıcak suyu bardağa koyup kalemi de bardağa bırakıp bekliyosunuz ama çok sene geçti üzerinden 4 5 yıl hala var mıdır bilmiyorum çok yumuşak alıyor o bıyığı

Uyarı aldım konu dışı dedi . Bilmiyodum konu dışı olduğunu. İstenmeyen tüyler diye bir bölüm varmış.

İlla ondan yapmanız şart mı ?
Ben sesunun ağda makinasını aldım. Kendi işimi kendim görüyorum. Tak fişe yarım saatte ısınıyor. :süslü:
Kuaförlerden tiksiniyorum zaten. Çok mecbur kaldığım da tek bir yer var oraya gidiyorum.

İlla ondan yapmanız şart mı ?
Ben sesunun ağda makinasını aldım. Kendi işimi kendim görüyorum. Tak fişe yarım saatte ısınıyor. :süslü:
Kuaförlerden tiksiniyorum zaten. Çok mecbur kaldığım da tek bir yer var oraya gidiyorum.
ben istanbula evlendim başka bir memlekettenim uzun zamandır memleketimde ağdacım değişmez. Annemlere gittikçe ağdaya gidiyorum ayda bir özel bişey varsa sabah gidip akşam geliyorum bende heryere gidemeyenlerdenim. Onun için soruşturuyorum kullanan bilen var mı diye

Veet in kalem ağdası var kaş bıyık için gördünüz mü hiç sıcak suyu bardağa koyup kalemi de bardağa bırakıp bekliyosunuz ama çok sene geçti üzerinden 4 5 yıl hala var mıdır bilmiyorum çok yumuşak alıyor o bıyığı
Hiç görmedim.
Diger şu elde ısıtıp yapıştırıosun ya ondan denedim ama bütün yüzümü yoldu yara yaptı.

D8826DDA-2EDD-4053-917B-6C2686A2C2F9-2171-000001B30F002FDA.jpeg
Hiç görmedim.
Diger şu elde ısıtıp yapıştırıosun ya ondan denedim ama bütün yüzümü yoldu yara yaptı.
Resmini buldum internette.

Back