- 22 Mart 2021
- 80
- 36
- 8
- 31
- Konu Sahibi Sevdayolum
-
Benim kızımda da var çözüm bulamadımStrese girdigim zamanlarda yüzümde kırmızı döküntü halinde lekeler oluyo egzama gbi ama kaşinmiyo sadece döküntü ve kirmizilik var. Sizce nasl geçer
Evet arada kaşıntı oluyo genelde duş sonrası demek ki sıcak sudan oluyo.. az önce bi yazıda okudum yoğurt iyi gelebilir yaziyodu icin de maya olduğu için bi kaç gün deniycem bakalm.Benim kızımda da var çözüm bulamadım
Bazen kaşındırıyor daha da çoğalıyor. Bazen hiç olmuyor. Ben bol soğuk su ile çözüm buldum. Sıcak su daha da artırıyor
İşe yararsa ben kullanayım bazen çok kötü oluyor. Doktor çare bulmadı. Çok geçmiş olsunEvet arada kaşıntı oluyo genelde duş sonrası demek ki sıcak sudan oluyo.. az önce bi yazıda okudum yoğurt iyi gelebilir yaziyodu icin de maya olduğu için bi kaç gün deniycem bakalm.
Doktora gıdın.Test yapılır .Strese girdigim zamanlarda yüzümde kırmızı döküntü halinde lekeler oluyo egzama gbi ama kaşinmiyo sadece döküntü ve kirmizilik var. Sizce nasl geçer
Roza hastalığı için doktorunuz soolantra krem önerdiyse iletişime geçebilirsiniz benimleStrese girdigim zamanlarda yüzümde kırmızı döküntü halinde lekeler oluyo egzama gbi ama kaşinmiyo sadece döküntü ve kirmizilik var. Sizce nasl geçer
Benimde roza ve aşırı yanma kaşıntı oluyor bunun çaresini bulamadm doktorlar ilaç verip yolladı en son bı prof gttim bana ışık tedavisi önerdi bakalim ise yararsa sizinlede paylaşırım .güneşte kalmayın sıcak duş domates hazır gıdalar yasakBenimde ayni oluyodu dr roza hastaligi dedi..ozellikle domates tursu yedigim zaman kasiniyo ve kizarikliklar daha da artiyo..sicak su ve hatta su buhari bile cildi kotu yapiyo gecmis olsun
Merhaba! Doktorum solantra krem yazdı fiyatı nedirRoza hastalığı için doktorunuz soolantra krem önerdiyse iletişime geçebilirsiniz benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?