Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya ne bileyim bende olu deriyi atmak istiyor diye yapıyorum yok bi kaç güne geçmiyor bende hatta makyaj bile tutmuyor bugün de cildim de bi kaç gün önce soyulan yerler yanıyor makyajımı temizlerken bile yandı ne yapsam bilmem
Ya ne bileyim bende olu deriyi atmak istiyor diye yapıyorum yok bi kaç güne geçmiyor bende hatta makyaj bile tutmuyor bugün de cildim de bi kaç gün önce soyulan yerler yanıyor makyajımı temizlerken bile yandı ne yapsam bilmem
Bepanthol diye bir krem var kullanırsan yüzündeki soyulmalar ve yanmalar geçebilir aynı sorun bende de vardı birisinin önerisiyle kullandım ve sorunum çözüldü. Sivilcede yapmıyor kullandığın anda cilt zaten kremi emiyor günde bi kaç kere kullanırsan 1-2gün içerisinde geçer inşallah.
Bepanthol 10TL ye aldım ben, yalnız (YÜZ İÇİN OLANDAN) kullanman gerekiyor.
Geçmiş olsun.