• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciltleki soyulmalar

xxyyxxyyx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
205
1
116
Kızlar cildmde cenemde kaslarimin altında alnım da soyulmalar oluyor peeling yapıyorum yine aynısı önerisi olan var mibu arada cildim hassas karma

peeling cildi daha çok soymazmı? :44: sonuçta ölü deri atma işlemidir peeling.
soyulan cilde peeling yapmak daha çok soyar cildi

Ya ne bileyim bende olu deriyi atmak istiyor diye yapıyorum yok bi kaç güne geçmiyor bende hatta makyaj bile tutmuyor bugün de cildim de bi kaç gün önce soyulan yerler yanıyor makyajımı temizlerken bile yandı ne yapsam bilmem:(

Ya ne bileyim bende olu deriyi atmak istiyor diye yapıyorum yok bi kaç güne geçmiyor bende hatta makyaj bile tutmuyor bugün de cildim de bi kaç gün önce soyulan yerler yanıyor makyajımı temizlerken bile yandı ne yapsam bilmem:(

Bepanthol diye bir krem var kullanırsan yüzündeki soyulmalar ve yanmalar geçebilir aynı sorun bende de vardı birisinin önerisiyle kullandım ve sorunum çözüldü. Sivilcede yapmıyor kullandığın anda cilt zaten kremi emiyor günde bi kaç kere kullanırsan 1-2gün içerisinde geçer inşallah.

Bepanthol 10TL ye aldım ben, yalnız (YÜZ İÇİN OLANDAN) kullanman gerekiyor.
Geçmiş olsun.

bende de aynı problem var fondoten sürdüğümde o kadar komik bi görüntü oluyor ki bi çözüm bulursam bana da haber ver:6:

canım doktora git, seboreik dermatit olabilir. bende de var. bu aralar iyice arttı. çenemde ve ağız kenarımda soyulmalar var.

Back
X