Lekeler, Çiller Cilt Zımparalama ( dermabrazyon ) yaptıranlar ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Allah rızası için bana önce ve sonra halini atarmsn.. Benımde yuzum de derın akne cukurları var.. Cok ama cok moralim bozuk.. Eger izlerim gecerse sana cok dua ederim bu benım ıstagram kullanıcı adım bana buradan ulasabılırsın 1nurhilalavci

Merhaba siz yazalı çok uzun zaman olmuş ama o zamanlar başıma bunların geleceğinden haberim yoktu mental olarak inanılmaz zordayım ve bu işlemi yaptırmayı düşünüyorum sizden iç rahatlatıcı bir bilgi alabilir miyim son durumunuz nedir gerçekten fayda aldınız mı çünkü ben ne kadar umut içinde olsam da sürekli geçmez kabul et tarzı yorumlar çok canımı sıkıyor o kadar derin bile değilken izlerim neden geçmesin diyorum sonuçta hep benimle değillerdi ki geldikleri gibi gidecekler umarım

Merhaba konuyla ilgili hiçbir bilgim yok yani dermabrazyonla ilgili ama yazmak istedim size. Kesinlikle geçiyor arkadaşımın değişimine gözümle şahit oldum. Lazer, prp, dermapen vb. Tedavilerle. Bence bir dermatologa randevu alıp dediklerini uygulayın ve bu süreçte bol sebze meyve ile beslenin C vitamini kollajen yapımını tetikliyor. Kesinlikle geçeceğine inanıyorum. Instagramdan dr.davinlim e bakabilirsiniz ciltler nasıl da düzeliyor doğru tedavilerle

Çok teşekkür ederim inanın umudumu arttırdınız açıkçası bir iki seans yaptırdım lazer ve prp ama etki alamadım benimkiler farklı biraz çok yüzeydeler aslında derin değiller o nedenle sanki farklı bir uygulama gerekiyor gibi geldi ya da yavaş etki ediyor ve ben fark edemiyorum arkadaşınız kaç seans yaptırdı acaba bu işlemleri onu da öğrenebilir miyim ?

Açıkçası arkadaşıma çok detaylı sormadım hangi işlemleri yaptırdığını ama dermatologa gidip onunla işlemler yaptırmıştı diye biliyorum. Bir de subsizyon(subcision) diye bir şey var. Bence güzellik merkezlerinden uzak durun düzgün bir dermatologa gidin ve yaz gelmeden işlemlere başlayın. Kesinlikle düzelecek :)

Kabuklanma oldu mu sizde ve kaç gün sonra düştü kabuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…