Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lekeler, ÇillerCilt tonunu düzgünleştirmek için bu kremi kullanan varmı?
BABE DEPİGMANTASYON KREMİ SPF 20 dermokozmetik ir ürün demin bi sitede rastladım daha önce güneş kremini kullanmıştım ama bu kremini bilmiyodum cilt lekeleri ve daha ışıl ışıl bi cilt içinmiş aranızda kullanan varsa yardımcı olabilirmi?
BABE DEPİGMANTASYON KREMİ SPF 20 dermokozmetik ir ürün demin bi sitede rastladım daha önce güneş kremini kullanmıştım ama bu kremini bilmiyodum cilt lekeleri ve daha ışıl ışıl bi cilt içinmiş aranızda kullanan varsa yardımcı olabilirmi?
ben denedim canım iki ay kadar tüm yüzüme uyguladım dudak üstünde ve alnımda leke var cildiye dr u vermişti biraz açtı ama kesin çözüm değil malesef kullanmayı bırakınca lekeler tekrarladı kesin bir çözüm arıyorum bende...