Cilt Bakımı Ürünleri Cilt Temizleyici...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Turuncu_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
232
8
Arkadaşlar normal bir cildim var. çenem ve burun kenarlarımda hafif yağlanmalar oluyor.3 günde bir temizliyorum. her gün ürün kullanmaya karşıyım. bu yüzden normal ciltler için olan bir cilt temizliyicisine ihtiyacım var. herhangi bir öneriniz var mı?şu an için almayı planladığım garnıerin normal cilt için olan temizleyici jeli.

Merhaba
OLAY GENTLE CLEANSERS serisini öneriyorum.Tüm cilt tipleri için uygun.Cildi çok güzel temizliyor,kurutmuyor.Salatalık özleri içisiyor.Tavsiye ederim.:icecream:

kesinlikle la roche posay toleriane yüz yıkama jeli...benim cilt tipim de sizin gibi normal biraz karmaya dönük bu ürünü kullanıyorum sadece birazcık kokusu tuhaf ama onu da yıkama sırasında duyuyorsun sadece...ama müthiş temizliyor.tavsiye ederim

Nivea Canlandırıcı Yüz Temizleme Jeli ( Normal Karma Cilt )

Epey bir araçtırmadan sonra bu ürünü aldım ve çok memnun kaldım arkadaşlar. Biraz yağlanmaya meyilli ciltler için tavsiye ediyorum. 14 TL verdim ve bana epeyce gider.

siva kolloidal gümüş suyu kullanın. doğal antibiyotik. hiç bir yan etkisi yok. tüm sivice ve aknelerden kurtulduğunuz gibi, vücudun diğer bölgelerine uygulandığında ter kokusu, isilik vb. sorunları da kökünden çözüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…