cilt sorunum yüzünden özgüVen eksikliği

ama çözüm için hiçbirşey yapmıyorsun ki, öncelikle doktora gitmen lazım sonra kolayı bırak 3 gün su içmemek ne demek kendine yaptığın yazık canım.. inşallah bir an önce düzelir cilt güzelliği insaınn özgüvenini çok etkiliyor

Bu genetik bir rahatsızlık.
İyice keselenip vaseline marka vücut kremlerinden kullan.
Hamama gidip düzenli kese yaptır.
O zaman cildin ipek gibi olacak.
Bebe yağı kesinlikle işe yaramıyor.
Vaseline marka vücut kremleri çok iyi geliyor. İçinde üre olduğu için böyle.
Benim annemde de var. O yüzden biliyorum.
Güneşlenmek ve solaryum da geçirir ama bunlar zararlı yöntemler.ve geçici üstelik.
Kimi insanlar epilasyonun da geçirdiğini söylüyor. Ama en kesin çözüm düzenli kese. Bastıra bastıra yapacak ya da yaptıracaksın.

Ne yazık ki su içmekle alakası yok. Tıp hala çözüm bulamadı bu duruma.
O yüzden doktorlar da işe yaramıyor. Ki zaten kendileri de kesin çözümü yok derler sorarsan ama ben kese diyorum. Gözlerimle sonucu gördüm çünkü. Dışarı çıkamayan kıl kökleri yüzüden oluşuyor o pütürler. Üzülme. Çalışmalara başla.

Once bi cildiyeye gitsen iyi olur. Eger daha sonra bi sonuc alamazsan bana bi mesaj atarsan sana bisey onermek isterim. Burda isim veremiyoruz galiba ama dogal bi urun ve iyi geliyo. Sonuc alamazsan cildiye sonrasi onu denersin bide

Sanirim beninle aybi sorun. Ben doktora gittim ilgilenmedi yani gecmez bu dedi keratosis pilaris miydi neyse oyle bir cilt hastaligi dedi. Ayrica ben cok su icerim cildimi nemlendiririm hic azalmaz hep ayni. Tek cozum lazermis. Gecen sene kollarima lazer yaptirirken ordaki guzellik uzmanina gosterdim evet lazer iyi gelir cok kisiye yaptik memnun dedi ama müşteri kapmak icin mi bilemem. Ben yaptirmadim henuz.

Bence de cildiyeye git.Benim oğlumda da vardı, doktor kesenin zararlı olduğunu söylemişti.
Yanlış hatırlamıyorsam ürederm krem vermişti.Sonradan hepsi geçti.
Senin de eninde sonunda geçer ama doktora görünmekte fayda var.

Kolayı bende bırakmak istiyorum ama hemen olmuyor işte. su yerine kola kahve meyve suyu v.s tüketince suyu aramıyorum bile ama çok kötü bir şey işte

aman tanrım direk kaç kaç arkana bakmadan... suya alış bi an önce hiç biri suyun yerini tutmaz... kahveyi kırk yılda bir içerim asitli hiç tüketmem, benim içeceğim yemeğin yanında her daim ayran benim kadar gün içerisinde yoğurt ayran tüketen var mıdır acaba

Canım benim bir arkadaşımda aynı dertten muzdaripti onun sadece bacak ve kollarında vardı tavuk derisi gibi.Doktora gitti genetik demiş kıytırık bir krem vermiş göndermiş hiç bi işe de yaramamış.Sonra hergün bacaklarını kollarını ponza taşıyla ponzalamaya başlamış.madecassol eczanelerde var 7 lira falan fiyatı cilt yenileyici özelliği var onu kullandı bir de yağlı bir kremle hergün nemlendirdi.Şimdi çok güzel bacakları kolları ama bırakmadan devam ediyor.Bir de güzel bir cilt için su çok önemli gazlı şeyler çok zararlı.

rica ederim ne demek birbirimize yardımcı olmak için buradayız 3 kremi de eczane den reçetesiz isteyebilirsin 15 Tl falan tutuyor. Kendine bir saat belirle ve önce acnelyse yi sür 1 saat bekle sonra expigment i sür ve öyle uyu sabah ta yüzünü yıkadıktan sonra locoid i sür her gün aynı saatte sabırla uygula iki ayı görmeden sonuç alacaksın canım, ama yazın yapmak biraz riskli çünkü yüzün soyuluyor güneş görmemesi gerek hoş bende yazın yapmıştım ama güneş kremsiz şapkasız çıkmadımdışarıya asla http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lt-lekelerine-kesin-cozum-denenmistir.618517/ arkadaşın konusu da bu

Bebe yağını nedenönermediniz onu öğrenebilir miyim

Çok teşekkür ederim

Sağol canım bende konuyu açtığım günden beri kendime su şişesi yaptım

Teşekkür ederim canım da yüzümde bir sorun yok ki

Kremi her gün mü kullandı acaba

Çok Teşekkür ederim tekrar.Ben yardımcı olmaya çalışırken sende bana yardımcı oldun. Umarım ikimizde bir an önce taze ciltlerimize kavuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…