- 4 Nisan 2015
- 818
- 1.031
-
- Konu Sahibi Bilemedimneolsunki
Sanirim beninle aybi sorun. Ben doktora gittim ilgilenmedi yani gecmez bu dedi keratosis pilaris miydi neyse oyle bir cilt hastaligi dedi. Ayrica ben cok su icerim cildimi nemlendiririm hic azalmaz hep ayni. Tek cozum lazermis. Gecen sene kollarima lazer yaptirirken ordaki guzellik uzmanina gosterdim evet lazer iyi gelir cok kisiye yaptik memnun dedi ama müşteri kapmak icin mi bilemem. Ben yaptirmadim henuz.Herkese merhabalar KK hatunları sizinle bir derdimi daha paylaşmak istiyorum bu da dert mi diyebilirsiniz ama gerçekten büyük bir özgüven problemi yaşıyorum. Mobil olduğum için yazım hataları olabilir kusura bakmayın lütfen.
Malum yaz ayı geliyor ve ben her yaz bu bunalıma giriyorum arkadaşlar hiçbir zaman vücudum dışarıdaki kızlar gibi olmadı bacaklarım pütürlü pütürlü kırmızı noktacıklar var tavuk derisi gibi kolumun üstünde ve kalçamda da var.
Su içme alışkanlığı olan biri değilim kola bağımlısıyim resmen ben 3 gün hiç su içmediğimi bilirim sanırım bu yüzden cildim çok kuru.
Her duşta ipek kese ile keselenirim ,çıkar çıkmaz bebek yağı sürerim ama bu pütürlü görüntüden kurtulamadım gitti ailemde kimse de de yok bu sorun. Benimde tüm vücudumda yok sadece bacak,kalça ve üst kol arkadaşlar vallahi yazın bunlar yüzünden dışarı çıkmak istemiyorum buna bir çözüm bulan ya da bilen var mı
Kolayı bende bırakmak istiyorum ama hemen olmuyor işte. su yerine kola kahve meyve suyu v.s tüketince suyu aramıyorum bile ama çok kötü bir şey işte
Canım benim bir arkadaşımda aynı dertten muzdaripti onun sadece bacak ve kollarında vardı tavuk derisi gibi.Doktora gitti genetik demiş kıytırık bir krem vermiş göndermiş hiç bi işe de yaramamış.Sonra hergün bacaklarını kollarını ponza taşıyla ponzalamaya başlamış.madecassol eczanelerde var 7 lira falan fiyatı cilt yenileyici özelliği var onu kullandı bir de yağlı bir kremle hergün nemlendirdi.Şimdi çok güzel bacakları kolları ama bırakmadan devam ediyor.Bir de güzel bir cilt için su çok önemli gazlı şeyler çok zararlı.Herkese merhabalar KK hatunları sizinle bir derdimi daha paylaşmak istiyorum bu da dert mi diyebilirsiniz ama gerçekten büyük bir özgüven problemi yaşıyorum. Mobil olduğum için yazım hataları olabilir kusura bakmayın lütfen.
Malum yaz ayı geliyor ve ben her yaz bu bunalıma giriyorum arkadaşlar hiçbir zaman vücudum dışarıdaki kızlar gibi olmadı bacaklarım pütürlü pütürlü kırmızı noktacıklar var tavuk derisi gibi kolumun üstünde ve kalçamda da var.
Su içme alışkanlığı olan biri değilim kola bağımlısıyim resmen ben 3 gün hiç su içmediğimi bilirim sanırım bu yüzden cildim çok kuru.
Her duşta ipek kese ile keselenirim ,çıkar çıkmaz bebek yağı sürerim ama bu pütürlü görüntüden kurtulamadım gitti ailemde kimse de de yok bu sorun. Benimde tüm vücudumda yok sadece bacak,kalça ve üst kol arkadaşlar vallahi yazın bunlar yüzünden dışarı çıkmak istemiyorum buna bir çözüm bulan ya da bilen var mı
rica ederim ne demek birbirimize yardımcı olmak için buradayız 3 kremi de eczane den reçetesiz isteyebilirsin 15 Tl falan tutuyor. Kendine bir saat belirle ve önce acnelyse yi sür 1 saat bekle sonra expigment i sür ve öyle uyu sabah ta yüzünü yıkadıktan sonra locoid i sür her gün aynı saatte sabırla uygula iki ayı görmeden sonuç alacaksın canım, ama yazın yapmak biraz riskli çünkü yüzün soyuluyor güneş görmemesi gerek hoş bende yazın yapmıştım ama güneş kremsiz şapkasız çıkmadımdışarıya asla http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lt-lekelerine-kesin-cozum-denenmistir.618517/ arkadaşın konusu da buÇok teşekkür ederim vaktini ayırıp yazdığın için bende alacağım. Nasıl uygulanıyor peki? Ve 3 ilacıda satın alayım değil mi? Zahmet olmazsa,nasıl uygulandığı hakkında bilgi verebilir misin?
Bebe yağını nedenönermediniz onu öğrenebilir miyimBebe yağı sürme bence. Düzenli kese. Bol su. Reklam gibi olcak ama nivea soft :) Benim de cildim pütürlü neler denemedim ki en iyi gelen şey kesinlikle nivea soft. Tatilde herkes sorar cildin ne güzel ne sürüyorsun diye. İçinde jojoba olduğu için en ufak yarayı bereyi de onarıyor parlaklık veriyor.
Çok teşekkür ederimBu kızın anlattığı şey bende de var
4 insandan birinde oluyormuş, genelde herkes çaresiz diyormuş. Ama vatandaş çözümü bulmuş.
2-3 günde bir duşta o bölgeye peeling yapıyormuş. İçinde salicylic acid olan exfoliant krem ile. Bir de sabah akşam mutlaka nemlendiyormuş.
Şu bilgide benden:
Kuru fırçalama diye bişey var duydunuzmu. Hani şu atkılı fırçalarla kan dolaşımının ters yönünde cildi fırçalıyorsunuz, sonra duş alıyorsunuz. Bu çok iyi geliyor diyorlar bu bahsettiğiniz pürüzlere.
Sağol canım bende konuyu açtığım günden beri kendime su şişesi yaptımbende senin gibi kolasız yaşayamayanlardanım :) zararlı ama her zararlı şey güzel değil mi zaten, bende çok su içmiyordum ama bi haftadır kendime bi su şişesi yaptım şu cam pekmez şişeleri olur ya ondan yanımda taşıyorum gördükçe içesi geliyo insanın. sende öyle yap otururken elinin altına koy gördükçe iç. benim cildim de çok kuru bacaklarında batık olabilir ben düzenli ağda yaptırıyorum 6 senedir aynı abla ama iki aydır batıklar artık can sıkıcı oldu ve abla jilet yap dedi ağda iyice inceltti kıllarımı bacak ve koltuk altına jilet yapıp iki üç gün sonra ağda yapıyorum ki batıklar gitsin kökler temizlensin diye, kese iyi geliyo, bir de ben geçen yaz tüm vücuduma gratiste satılan şu vücut kremimi diyolar ne kuruluktan dolayı dersen verirler ondan kullandım her gün baya iyiydi, tşört giymeye başlayınca tekrar kullanmayı düşünüyorum.
Teşekkür ederim canım da yüzümde bir sorun yok kiYorumlari okumadim ama bacagindakiler buyuk ihtimal batik...tek caresi lazer epilasyon..benim bacaklarimda oyleydi lazerden sonra sut gibi oldu...su icmen lazim..baska caren yok...kolayi birak...meyve yemelisin..bende meyve sevmem ama cilt guzelligin icin hergun meyve ye..ozellikle elma...ve ayrica yuzun icin dermatologa git...
Kremi her gün mü kullandı acabaCanım benim bir arkadaşımda aynı dertten muzdaripti onun sadece bacak ve kollarında vardı tavuk derisi gibi.Doktora gitti genetik demiş kıytırık bir krem vermiş göndermiş hiç bi işe de yaramamış.Sonra hergün bacaklarını kollarını ponza taşıyla ponzalamaya başlamış.madecassol eczanelerde var 7 lira falan fiyatı cilt yenileyici özelliği var onu kullandı bir de yağlı bir kremle hergün nemlendirdi.Şimdi çok güzel bacakları kolları ama bırakmadan devam ediyor.Bir de güzel bir cilt için su çok önemli gazlı şeyler çok zararlı.
rica ederim ne demek birbirimize yardımcı olmak için buradayız 3 kremi de eczane den reçetesiz isteyebilirsin 15 Tl falan tutuyor. Kendine bir saat belirle ve önce acnelyse yi sür 1 saat bekle sonra expigment i sür ve öyle uyu sabah ta yüzünü yıkadıktan sonra locoid i sür her gün aynı saatte sabırla uygula iki ayı görmeden sonuç alacaksın canım, ama yazın yapmak biraz riskli çünkü yüzün soyuluyor güneş görmemesi gerek hoş bende yazın yapmıştım ama güneş kremsiz şapkasız çıkmadımdışarıya asla http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lt-lekelerine-kesin-cozum-denenmistir.618517/ arkadaşın konusu da bu
İnşallah canım ya ne kadar çok isterimÇok Teşekkür ederim tekrar.Ben yardımcı olmaya çalışırken sende bana yardımcı oldun. Umarım ikimizde bir an önce taze ciltlerimize kavuşuruz.
Teşekkürler yavaş yavaş bırakıyorumkola içmeyi birak menü falan yiyorsan minimum seviyeye düşür eminim etkisini göreceksiniz.
Süt demeyin bana çok tiksinirim :)hemen su içmeye başlamalısın vede tabiki süt süt süt.